Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno je neki kvar u podstaniciPo ovom pljusku ja zapucam u lab, kad ono ceo dz nema net nemaju pojma kad ce doci.
Pala kiša pa ovlažila kablove.verovatno je neki kvar u podstanici
ti ovlažio na dolare a neš dobitPala kiša pa ovlažila kablove.
Daj dolare stipso!ti ovlažio na dolare a neš dobit
Sreća pa si poneo grtalcu sa sobom, ako krene sneg.ebem mu misa u Torontu , 28 stepeni a ovde bre da se smrznes
gledaj na to sa vedrije straneKazite dragicka
Dok sam izlazila iz auta i vadila opremu, ispred nisovog sedista, okupa me neki kreten autom, skroz pantalone pozadi do dupeta mokre
Da odem u usce kupim pantalone nemam kad, pa su mi u kancelariji dali kalorifer da se susim
Ne pa ovo je ludilo dan, znaci od jutros imam samo sex, al u mozak
Daj foto mokrog dupeta!Kazite dragicka
Dok sam izlazila iz auta i vadila opremu, ispred nisovog sedista, okupa me neki kreten autom, skroz pantalone pozadi do dupeta mokre
Da odem u usce kupim pantalone nemam kad, pa su mi u kancelariji dali kalorifer da se susim
Ne pa ovo je ludilo dan, znaci od jutros imam samo sex, al u mozak
objasnigledaj na to sa vedrije strane
Evo vam vedrije strane
Pricao zmaj sa nama danas, sprema nam se svima otkaz kao tehnoloski visak, znace zasigurno do kraja meseca. Situacije je jjebena, izgubili smo neke klijente, neki nam duzni, i tako... Para nema
Sad smislja strategiju, sta da radi.... Ima ideju da nas otpusti pa da radimo po ucinku i idemo na biro pa kad se oporavi da nas ponovo zaposli
Samo sto ta ideja ima veliku manu - niko se najeo nije od biroa i povremenih terena. Mi moramo da se zaposlimo negde, ne mozemo da cekamo njega...
Videcemo sta ce biti....
Sam rekla da je dan poceo super! A zavrsio se jos bolje!
Meni ma fiveru vec par dana stizu samo prevare u inbox, da me namame da im dam pejpal ili broj karticeMožda to i nije toliko loše. Sad CV i šalji svakom studiju ili gde već misliš da možeš.
Da li je samostalni rad opcija? Ako jeste, imam par saveta.