Šta trenutno radiš XX

something fairy GIF

Kazite dragicka
Dok sam izlazila iz auta i vadila opremu, ispred nisovog sedista, okupa me neki kreten autom, skroz pantalone pozadi do dupeta mokre
Da odem u usce kupim pantalone nemam kad, pa su mi u kancelariji dali kalorifer da se susim

Ne pa ovo je ludilo dan, znaci od jutros imam samo sex, al u mozak
Daj foto mokrog dupeta! :rotf:

Evo vam vedrije strane
Pricao zmaj sa nama danas, sprema nam se svima otkaz kao tehnoloski visak, znace zasigurno do kraja meseca. Situacije je jjebena, izgubili smo neke klijente, neki nam duzni, i tako... Para nema
Sad smislja strategiju, sta da radi.... Ima ideju da nas otpusti pa da radimo po ucinku i idemo na biro pa kad se oporavi da nas ponovo zaposli
Samo sto ta ideja ima veliku manu - niko se najeo nije od biroa i povremenih terena. Mi moramo da se zaposlimo negde, ne mozemo da cekamo njega...
Videcemo sta ce biti....
Sam rekla da je dan poceo super! A zavrsio se jos bolje!

Evo vam vedrije strane
Pricao zmaj sa nama danas, sprema nam se svima otkaz kao tehnoloski visak, znace zasigurno do kraja meseca. Situacije je jjebena, izgubili smo neke klijente, neki nam duzni, i tako... Para nema
Sad smislja strategiju, sta da radi.... Ima ideju da nas otpusti pa da radimo po ucinku i idemo na biro pa kad se oporavi da nas ponovo zaposli
Samo sto ta ideja ima veliku manu - niko se najeo nije od biroa i povremenih terena. Mi moramo da se zaposlimo negde, ne mozemo da cekamo njega...
Videcemo sta ce biti....
Sam rekla da je dan poceo super! A zavrsio se jos bolje!

Ti nikako da daš otkaz - evo ti znak od univerzuma.

Back