Ako možeš pomeri put za sledeći vikend biće toplije i bez kišeJa sad krećem za Vrdnik, na tri dana. Valjda baš svo vreme neće padati kiša pa ćemo malo i po blatu moći da šetamo. Baš mi se ne ide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako možeš pomeri put za sledeći vikend biće toplije i bez kišeJa sad krećem za Vrdnik, na tri dana. Valjda baš svo vreme neće padati kiša pa ćemo malo i po blatu moći da šetamo. Baš mi se ne ide.
teglicu...Dobila sam od komšinice teglicu džema od šljiva.
Moj omiljeni. Palačinke znate šta vas čeka.![]()
Pa da, malu teglu, 200 - 250gr.teglicu...![]()
aaa znači ona ti je to dala da probaš pa ako ti se dopadne dobićeš još?Pa da, malu teglu, 200 - 250gr.
Ma neee, ona puni male tegle džemom, tako voli.aaa znači ona ti je to dala da probaš pa ako ti se dopadne dobićeš još?
Navuko nam bedu na vrattamo u Torontu je 26
a ovde , gde sam ocekivao lepo vreme , ovaj reefer n upropasti
zaiinnat , tako mi kaze
u svakom poslu može se pronaći makar mrvica lepote, pa čak i sklanjanju sandala iz vidokrugaja ne radim ništa tako lepo (i dobro!), teram se da operem sudove, sklonim sandale iz vidokruga, cveće vratim sa terase u hodnik...
sve dosadno
Sta,ima metla i vratNavuko nam bedu na vrat![]()
A zato si cuto a i javljas se tek malopreČekam ručak, puna šerpa pasulja sa suvim mesom.
Ćuti ti sa zuboboljom, kad se izlečiš biće i neka klopa.A zato si cuto a i javljas se tek malopre
Jooj koji si ti nama
Pa bas bi corbast pasulj bio i lek i hrana,ali tiĆuti ti sa zuboboljom, kad se izlečiš biće i neka klopa.
Nemaš ti dovoljno dolara za pasuljPa bas bi corbast pasulj bio i lek i hrana,ali ti
Skrtac bre
Javljas kad si sve smazao
Svako zrno kod mene je dolar u djepuNemaš ti dovoljno dolara za pasulj
Ćaci ima djep i vozi djip.Svako zrno kod mene je dolar u djepu
Volvo,kako da ti zapamtisĆaci ima djep i vozi djip.
Bežibre kinezVolvo,kako da ti zapamtis
Jok nemaaas ti tih sivih celija
Bezi oni brze vamaBežibre kinez