- Poruka
- 200.736
Nama naše, turske su previše suve.Tucem bakleve kod brace turaka
Imamo rat cije su bolje, turci kazu njihove, ja kazem nase, na pomolu je novih 500god ratovanja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nama naše, turske su previše suve.Tucem bakleve kod brace turaka
Imamo rat cije su bolje, turci kazu njihove, ja kazem nase, na pomolu je novih 500god ratovanja![]()
Ja ne vidim razliku, svuda je kao trgovina zabranjena, a kad ono svi zdušno trguju.Pa naravno, neki su legalni neki ilegalni trgovci, a u sustini ista gowna....
Sad bas pricamo, kaze ucestvujemo na sajmu i dogovaramo trgovine a zabranjenoJa ne vidim razliku, svuda je kao trgovina zabranjena, a kad ono svi zdušno trguju.![]()
Ja volim nase, tj gorance, trouglove socneNama naše, turske su previše suve.
Najbolje goranske su na našoj pijaci, goispođa ih sprema bar 20 godina, ako ne i više.Ja volim nase, tj gorance, trouglove socne
Turske suve ko barut i previse kora
Al dobro stvar ukusa
Potrefilo se baš, klip koji je gore iznad, o tome se radi, o trgovini oružjem.Sad bas pricamo, kaze ucestvujemo na sajmu i dogovaramo trgovine a zabranjenosvet ne otiso do djavola, ili je oduvek i bio
Ja ne vidim razliku, svuda je kao trgovina zabranjena, a kad ono svi zdušno trguju.![]()
Zakulisne igre, king size, a nadrapa sirotinja koja nema gde da pobegne, žrtveno janje.Zato se i ratuje, da bi mogli oružije legalno da razmenjuju, tj. prodaju. Putin napao Ukrajinu da odbrani rukse teritorije, najjači vic ikada.
Meni ovi 'naši" Nepalci daju neku nadu...Naleteh na nešto vrlo zanimljivo. Pre nekih nedelju i po dana, ubiše u Kini glumca, samo ga izbacili kroz prozor, a onda je narod uzeo stvari u svoje ruke i počeo da istražuje. Izgleda da se brat si malo više zaigrao, interesantno je i slično.
Za šta konkretno? Ti ljudi su se prodali da bi zaradili i poslali neki dolar kući da im familije prežive. Pitanje je da li su im pasoši kod njih ili kod gazda i prisiljeni su da rade šta im se kaže. Zabole njih za nas i naše frke, imaju svojih dovoljno. Ne očekuješ valjda da neko drugi reši sve ovo?Meni ovi 'naši" Nepalci daju neku nadu...
Ma zezao sam se... nego to apropoZa šta konkretno? Ti ljudi su se prodali da bi zaradili i poslali neki dolar kući da im familije prežive. Pitanje je da li su im pasoši kod njih ili kod gazda i prisiljeni su da rade šta im se kaže. Zabole njih za nas i naše frke, imaju svojih dovoljno. Ne očekuješ valjda da neko drugi reši sve ovo?
Za šta konkretno? Ti ljudi su se prodali da bi zaradili i poslali neki dolar kući da im familije prežive. Pitanje je da li su im pasoši kod njih ili kod gazda i prisiljeni su da rade šta im se kaže. Zabole njih za nas i naše frke, imaju svojih dovoljno. Ne očekuješ valjda da neko drugi reši sve ovo?
Ma zezao sam se... nego to apropo
onih dešavanja u Nepalu nedavno, naravno da ne očekujem od par stotina nepalaca da nama reše stvar ovde. izvini ako sam uneo neku zabunu.... sorry
Ne moram, znam, pa to rade i našim ljudima.Ajd pogađaj. Bukvalno su legalizovali trgovinu ljudima.
Izvini za ova silna izvinjenja, pokušaću da se korigujem, izvini još jednom i svako dobro želim
Ok, ovako, ne poznajemo se dovoljno još uvek, desi se nesporazum,
prestani da mi se izvinjavaš aman zaman ne kidam glave nikome.
Samo pričamo. Izopusti se.
Pruži prste, imam štap.Izvini za ova silna izvinjenja, pokušaću da se korigujem, izvini još jednom i svako dobro želim![]()
Samo bez nasilja ako može, hvala !Pruži prste, imam štap.
Ako se središ.Samo bez nasilja ako može, hvala !
Srediću se u sreduAko se središ.
Ne ve ru jem!?Srediću se u sredu
š to?Ne ve ru jem!?![]()