Šta trenutno radiš XX

Došo marsi, došo marsi!
@pura moca vidi što smo moderni. :kafa:

1000036901.jpg

Sad bas pricamo, kaze ucestvujemo na sajmu i dogovaramo trgovine a zabranjeno :lol: svet ne otiso do djavola, ili je oduvek i bio
Potrefilo se baš, klip koji je gore iznad, o tome se radi, o trgovini oružjem.
Pogledaj kad nađeš vremena i naravno ako te zanima.
Uz put je napomenut još jedan skandal o kome se ne priča, ljudsko meso nađeno u prehrambenim namirnicama.
Pa se pitamo kako neko nestane i nikad se ne nađe.
Mi u stvari ni ne znamo šta se sve radi dok neko ne pusti priču kako bi naudio nekome koga mrzi.
Pravda zato nosi povez na očima, ne da bude jednaka za sve, već slepa za sve što se dešava.

Meni ovi 'naši" Nepalci daju neku nadu...
Za šta konkretno? Ti ljudi su se prodali da bi zaradili i poslali neki dolar kući da im familije prežive. Pitanje je da li su im pasoši kod njih ili kod gazda i prisiljeni su da rade šta im se kaže. Zabole njih za nas i naše frke, imaju svojih dovoljno. Ne očekuješ valjda da neko drugi reši sve ovo?

Za šta konkretno? Ti ljudi su se prodali da bi zaradili i poslali neki dolar kući da im familije prežive. Pitanje je da li su im pasoši kod njih ili kod gazda i prisiljeni su da rade šta im se kaže. Zabole njih za nas i naše frke, imaju svojih dovoljno. Ne očekuješ valjda da neko drugi reši sve ovo?
Ma zezao sam se... nego to apropo
onih dešavanja u Nepalu nedavno, naravno da ne očekujem od par stotina nepalaca da nama reše stvar ovde. izvini ako sam uneo neku zabunu.... sorry

Ajd pogađaj. Bukvalno su legalizovali trgovinu ljudima.

Back