- Poruka
- 121.678
Jer sam raskalasna!Pa što si se kupala nije subota?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer sam raskalasna!Pa što si se kupala nije subota?
Ima se, može se, a posle ti Onaj nije dobar?Jer sam raskalasna!![]()
Pa video bi je da mora da greje vodu na smederevcu dal bi se zapirala svaki dan!Ima se, može se, a posle ti Onaj nije dobar?![]()
Nema ga mamicu mu na sajmu, a bas sam se ponadala da ce da svratiIma se, može se, a posle ti Onaj nije dobar?![]()
U kad se setim tih vremenaPa video bi je da mora da greje vodu na smederevcu dal bi se zapirala svaki dan!
To je već fanatizam... ja se kupam subotom, ostalim danima ako se baš zaznojim, prebrišem se malo vlažnom krpom i totijeU kad se setim tih vremena
Ne ponovilo se
E cak sam se i tad zapirala svaki dan![]()
Ne zna metla šta je JNA.To je već fanatizam... ja se kupam subotom, ostalim danima ako se baš zaznojim, prebrišem se malo vlažnom krpom i totije
Nije.Za to je oko vojaka kad uđu u bus uvek bilo mesta i za stajanje i za sedenje, bežao narod ko od kuge.![]()
Aham...
Ja sam se u vojsci dopisivao sa šes devojaka i viđao sa tri.Aham...
Ubijao dosadu, sram te bilo, a one te verno čekale dok si ti na straži.Ja sam se u vojsci dopisivao sa šes devojaka i viđao sa tri.![]()
Da si bila malo starija klinka, drugačije bo oni reagovali.U mom starom kraju bio neki vojni objekat i tu stalno bili stražari.
Mi klinci ih zezali i pevali im ko te ljubi dok sam ja na straži, (beše to Čobi?).
Obično su nas psovali, al jedan bio gadan, pretio da će da puca.
Nije umeo da se igra.![]()
riblja čorbaU mom starom kraju bio neki vojni objekat i tu stalno bili stražari.
Mi klinci ih zezali i pevali im ko te ljubi dok sam ja na straži, (beše to Čobi?).
E, oni? Sve mi se izmešalo, ko sve to da pamti.riblja čorba
čekaj da dodjete do bureka tu će tek krv da padne!Tucem bakleve kod brace turaka
Imamo rat cije su bolje, turci kazu njihove, ja kazem nase, na pomolu je novih 500god ratovanja![]()
E to nemaju na meniji jjebes gačekaj da dodjete do bureka tu će tek krv da padne!
Ovi što ne dozvoljavaju su šverceri, garant.Dosadno mi je
Spartaju delegacije, pola njih ne dozvoljava slikanje, jedino mi preostaje da se usecerim baklavama i pistacijem
Pa naravno, neki su legalni neki ilegalni trgovci, a u sustini ista gowna....Ovi što ne dozvoljavaju su šverceri, garant.
Uživaj u šećeru.![]()