pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.068
ti si bukva ko dodik magarac al opet si mi sinpaKažu beograđani samo NBGD, dok ovi izšume misle da je bolja bukva od zgrade.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si bukva ko dodik magarac al opet si mi sinpaKažu beograđani samo NBGD, dok ovi izšume misle da je bolja bukva od zgrade.![]()
Volin ija tebeti si bukva ko dodik magarac al opet si mi sinpa
Mmmm, ekstra izgleda!
opalin te golin
jezikon po doopetu.opalin te golin
ovo mije omiljena mandža, pire krompir i gulaš!
ali... ali zašto mene??Gundjam, nista lepo nisam spavala, m mi hrce na uvce cele noci, zovu kolege, majstori rade u dvoristu pored....sve vas mrzim!
A sto da ne! Naci cemo da si za nesto kriv garant!ali... ali zašto mene??![]()
A sto da ne! Naci cemo da si za nesto kriv garant!![]()
Nije komšija žensko,alooooA sto da ne! Naci cemo da si za nesto kriv garant!![]()
kupi mu na temu , ima se za hrkanje , umetak , koju stavlja u usta iGundjam, nista lepo nisam spavala, m mi hrce na uvce cele noci, zovu kolege, majstori rade u dvoristu pored....sve vas mrzim!
Kupicu novog covekakupi mu na temu , ima se za hrkanje , umetak , koju stavlja u usta i
nema hrkanja.
provereno je
Jel si ti sebi stavio u usta?kupi mu na temu , ima se za hrkanje , umetak , koju stavlja u usta i
nema hrkanja.
provereno je
Kupicu novog covekaneki na naduvavanje koji ne ispusta nikakve zvuke! Kad me nervira samo mu otvorim ventil
![]()
Temu , sve saljuKupicu novog covekaneki na naduvavanje koji ne ispusta nikakve zvuke! Kad me nervira samo mu otvorim ventil
![]()
jok , ja ne hrcemJel si ti sebi stavio u usta?![]()
najbolja! pošto je kaprićoza?Sela posle dve godine u staklencu na picu
![]()
Ali taj ti nikada neće reći 'volim te'Kupicu novog covekaneki na naduvavanje koji ne ispusta nikakve zvuke! Kad me nervira samo mu otvorim ventil
![]()
140 je parce. Ne znam cela mora se pomnozi mrzi menajbolja! pošto je kaprićoza?