Kad budeš sekao nokte na nogama fotkaj isečke pa turi sliku... to bi baš bilo lepo za videti.Imam ja još ovakvih, samo kaži.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad budeš sekao nokte na nogama fotkaj isečke pa turi sliku... to bi baš bilo lepo za videti.Imam ja još ovakvih, samo kaži.
![]()
Ložiš se na nokte? Jel mogu ovako ili da ih pre toga lakiram u neku jarku crvenu?Kad budeš sekao nokte na nogama fotkaj isečke pa turi sliku... to bi baš bilo lepo za videti.
Mislim ali nisam sasvim sigurna, ti si je duže poznavala.sad me seti... naša Vesna KS bila iz Kruševca.
grešim li![]()
Ja sam ispred lidla čekam da se otvori, vec sam uzeo kolicaLožiš se na nokte? Jel mogu ovako ili da ih pre toga lakiram u neku jarku crvenu?
Desi komšija, šta sr radi? Ja pijem kafu na terasi.
Ja krećem na plažu.Ja sam ispred lidla čekam da se otvori, vec sam uzeo kolica
Ako komšo, samo nemoj u duboko i maži se da ne izgorišJa krećem na plažu.
Idem u duboko, solidno plivam. Milina skoro nikoga na plaži, kreću da dolaze tek oko 11-12h.Ako komšo, samo nemoj u duboko i maži se da ne izgoriš
Reci ženi da ti oduzme mob da odmorimo i mi. I puno je pozdravi, zahvalni forumaši.Nelupajse
Neće, kaže bolje vas da smaram nego nju.Reci ženi da ti oduzme mob da odmorimo i mi. I puno je pozdravi, zahvalni forumaši.

Neće, kaže bolje vas da smaram nego nju.![]()

stvarno su najbolježao mi jemožda ti je bila doca - ginekolog.
naglasak je na bila, izgubila je rat sa rakom.
bilo je zadovoljstvo "poznavati" je.
Mladenović, ako ti prezime nešto znači.
iebote,današnji dan, iako neradni- namučila sam se kao da sam orala i kopala, sedoh da se odmorim, kad naletim na ovoEvo jedna samo za @eveline
Aj dobro može i @Neda da virne, a pogotovo moj @pura moca
Pogledajte prilog 1781298