pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.698
kosmička No. 1!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u sred dnevne sobe mesec! kako hbt 

Nema otpremnine, nema tešenja.Cekam kumu da kafenisemo i da se iskukamo medjusobno o propalim vto, zdravlju, parama i poslu.... Ima se utesimo medjusobno jjebalo mater![]()

Pusti otpremninu, vidiš da hoće iz interesa da ostane u dobrim odnosima sa zmajem.Nema otpremnine, nema tešenja.![]()
Samo mi fali da ne mogu da se naviknem na njih.

Bla, bla, bla... prazne priče.Otpremnina ne rešava problem na duge staze, iz iskustva pričam.
Dala sam otkaz, izbegla ucene sa otpremninom i otišla pevajući bez dinara u džepu.
Metla ima drugu priču ali je potpuno razumem.
Ruka ruku mije, bar će imati neki prihod dok ne nabavi novi posao, a u njenoj struci to nije ni malo lako.
Koji deo priče, da onda neće imati honorarno poslove, koji joj pomažu da (pre)živi ne razumeš?Bla, bla, bla... prazne priče.
Sleduje ti po zakunu? Uzmi i idi dalje. Naročito od budalesine na kvadrat.
Pa imaće otpremninu i kintu sa biroa. A postoji tržište, pa izvoli snađi se. Ovako razni zmajevi mogu da nastave jer uvek ima neko kome je frka?Koji deo priče, da onda neće imati honorarno poslove, koji joj pomažu da (pre)živi ne razumeš?
Moj stariji sin je bivšu firmu tužio jer nisu hteli da mu isplate godišnji odmor. Dao je otkaz, nije našao drugi posao, ali je imao znatnu ušteđevinu i nas kao zaleđinu. Dobio ih je na sudu, ali bi se sutra malo odlučio na taj potez, da nije imao dovoljno para da živi dok ne nađe drugi posao.
pa , da zato mi kolege i kazuCekam kumu da kafenisemo i da se iskukamo medjusobno o propalim vto, zdravlju, parama i poslu.... Ima se utesimo medjusobno jjebalo mater![]()
Uf, to sa biroa je baš neka sića.
Nažalost, uvek je nekom frka.
Mda, ne postoji samo crno ili samo belo.Bla, bla, bla... prazne priče.
Sleduje ti po zakunu? Uzmi i idi dalje. Naročito od budalesine na kvadrat.
Previse gledas kroz svoju usku prizmu, tvoj posao je toliko omasovljen i ima vas koliko hoces i ne znate se svi i niste povezaniMa kakav interes zbog kog skidaš gaće?![]()
BingoKoji deo priče, da onda neće imati honorarno poslove, koji joj pomažu da (pre)živi ne razumeš?
Moj stariji sin je bivšu firmu tužio jer nisu hteli da mu isplate godišnji odmor. Dao je otkaz, nije našao drugi posao, ali je imao znatnu ušteđevinu i nas kao zaleđinu. Dobio ih je na sudu, ali bi se sutra malo odlučio na taj potez, da nije imao dovoljno para da živi dok ne nađe drugi posao.
Ja kad zalupim zmaju vrata zalupila sam svim studijima u bg vrata jer je jako uska nisa bransePa imaće otpremninu i kintu sa biroa. A postoji tržište, pa izvoli snađi se. Ovako razni zmajevi mogu da nastave jer uvek ima neko kome je frka?
Dobicu 29 000 ako odem na biroUf, to sa biroa je baš neka sića.
Nažalost, uvek je nekom frka.