ma to hranjeni masni, ovo divlje što se upeca nije.Masnija od praseta, a kosti tanje od vlasi kose. Uz jedno parče ribe pola hleba pojedem da izbegnem davljenje, fala lepo.
Nego, jesi imala obuku juče?
kad je tebe pristojno zvati?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to hranjeni masni, ovo divlje što se upeca nije.Masnija od praseta, a kosti tanje od vlasi kose. Uz jedno parče ribe pola hleba pojedem da izbegnem davljenje, fala lepo.
Nego, jesi imala obuku juče?

Kad sam ja ograničavala, pričale smo i u 2 ujutru?ma to hranjeni masni, ovo divlje što se upeca nije.
kad je tebe pristojno zvati?![]()
Crno su pečurke, preukusne.pa nije mi ni lepa.
osim mesa čega u kinseskoj supi još ima?
ono crno što pliva na površini, šta je to?
ono pohovano ko naši uštipci, šta ima unutra pa da je nešto specijalno.
moraću se obučiti, jer ću uskoro da se javim iz kineske provincije.
pokupovaše kuće ovde, a i po selima.
Koliki ti je hba1c?Bila na božićnom vašaru i naravno da nisam našla ništa što bih mogla da pojedem. Kupila sam neke suvenire za kad dođem u Srbiju.
Sad sam gladna al zbog dve jabuke pojedene pre 2 sata šećer 135 (7,5).
Sad je keva, 6.2 na merenju od prošlog ponedeljkaKoliki ti je hba1c?
Blago povišen. Imaš li terapiju?Sad je keva, 6.2 na merenju od prošlog ponedeljka
Aham, tablete još uvek - koktelčić ujutru, uveče samo jednu. Imam tip 1 za odrasle (tzv. LADA), tako da me insulin čeka definitivno u budućnosti, bazalni ili uz obrokeBlago povišen. Imaš li terapiju?
Odličan je to prosek. I ovo postprandijalno. Opusti se i jedi !!!Aham, tablete još uvek - koktelčić ujutru, uveče samo jednu. Imam tip 1 za odrasle (tzv. LADA), tako da me insulin čeka definitivno u budućnosti, bazalni ili uz obroke
Ko je hvalio restoran ovde u novom kineskom tc da mu se milosne majke
Izvela sam coveka u sega mega provod i na rucak, kakav fiasko, bas je ruznog ukusa. Bolje budu fastfudovi po gradu nego ovde
Već smo pričali o tome, to nije tip 1. Ako je LADA, onda je tip 1.5.Aham, tablete još uvek - koktelčić ujutru, uveče samo jednu. Imam tip 1 za odrasle (tzv. LADA), tako da me insulin čeka definitivno u budućnosti, bazalni ili uz obroke
Neki ga zovu 1.5, ali sustinski je to "medeni mesec" tipa 1 koji ce neminovno da usledi u buducnosti, tj pankreas nece proizvoditi insulin.Već smo pričali o tome, to nije tip 1. Ako je LADA, onda je tip 1.5.
Kod tipa 1, pankreas uglavnom više ne funkcioniše kad se ustanovi problem. To automatski znači insulin kao jedino rešenje.
Nadam se da ćeš što duže tako da izguraš, ali to ujedno znači i da moraš struktnije da paziš na ishranu. Sa insulinom je to malo opuštenije. Drž' se!

Uh, te remisije jesu realnost, ali su prilično kratkog veka. Možda neko od lekara zna za duže od godinu dana? Reč je o tipu 1, naravno.Neki ga zovu 1.5, ali sustinski je to "medeni mesec" tipa 1 koji ce neminovno da usledi u buducnosti, tj pankreas nece proizvoditi insulin.
Pazim na ishranu, imam 54 kg
Hvala![]()
Nemam pojma iskreno, nisam pitala kad i šta, svakako na svaka tri meseca idem na kontrole a i sama merim, pa kad tablete više ne budu delovale, onda špricanjeUh, te remisije jesu realnost, ali su prilično kratkog veka. Možda neko od lekara zna za duže od godinu dana? Reč je o tipu 1, naravno.
Ma i kod tipa 2 pankreas lagano posustaje.zato na zapadu sve češće uvode insulin i kod ranijih faza tipa 2.
Na ishranu svako treba da pazi, ali videćeš ako ti jednom uvedu insulin (ako jeste tip 1, moraće kad tad) da je tako lakše regulisati glikemije i količinu hrane.
I nemoj da si u bilo kakvoj frci ili problemu, nije to ništa strrašno.![]()
na ovo sam mislila.@Metla na vestici evo kidamo koneze, koliko je ovo dobro! Došli smo malo ranije, namerno preskočili doručak, a ispred lokala je već red.
Pogledajte prilog 1828654
Ma to ti je kinesko na naš način.na ovo sam mislila.
to kuvano?
bzv., te i pitam, a znam da ne bih jela kinesko ni za koje parice.
sve drugo nabrojano a da nije kinesko mi je pasent![]()

saće Rifeta da zapali u Kinu, da te demantuje.Ma to ti je kinesko na naš način.
Da odu u Kinu ostali bi gladni.
Moji su poslom bili u Japanu pre par godina i bili su zgađeni sušijem.
Veze nema sa onim što se ovde prodaje kao suši.
momak bratove unuke bio u Kini na praksi.Ma to ti je kinesko na naš način.
To ne, to je piletina u slatko kiselom sosu.na ovo sam mislila.
to kuvano?
bzv., te i pitam, a znam da ne bih jela kinesko ni za koje parice.
sve drugo nabrojano a da nije kinesko mi je pasent![]()
Nije na naš način, restoran drže ako se ne varam, majka i sin. Kinezi kuvaju uglavnom za kineze koji rade u tom TC.Ma to ti je kinesko na naš način.
Moji su poslom bili u Japanu pre par godina i bili su zgađeni sušijem.
Veze nema sa onim što se ovde prodaje kao suši.
Marsi je balvan koji voli samo pečenje i krompir.saće Rifeta da zapali u Kinu, da te demantuje.
čudi me da marsi ne komentariše kinesku hranu, a boravio je tamo.
što će reći da je grozna![]()

Moja gospođa bila u Koreji i dosta tamo jela. Ne samo u hotelu, već su išli na izlete pa šo restoranima klopali, tamo gde jedu i svi ostali. Oduševljena tom hranom.momak bratove unuke bio u Kini na praksi.
neki viđeni hotel pa kao preporuka za dalje..
vratio se posle šest meseci.
neće da čuje za njih i njihove divnoće.
p.s. razumem Rifetu, naš je![]()

pa OK, o ukusima ne vredi rasprvljati.Moja gospođa bila u Koreji i dosta tamo jela. Ne samo u hotelu, već su išli na izlete pa šo restoranima klopali, tamo gde jedu i svi ostali. Oduševljena tom hranom.