Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1755935979736.png

e, ali, ipak otkazaću jer sam naknadno saznala da nije za tepihe, nego samo za tvrde podove svih vrsta.
jeste da je super, i da ja imam samo jedno malecko tepihče u dnevnoj, kog ne želim da se odreknem, i da bi mi bio super za ostatak stana od 55kvm, ali mrzi me da imam dva usisivača s kojima treba da se iebem
za one koji imaju samo patose, bez tepiha, mislim da je super i plus je na akciji žešćoj

e, ali, ipak otkazaću jer sam naknadno saznala da nije za tepihe, nego samo za tvrde podove svih vrsta.
jeste da je super, i da ja imam samo jedno malecko tepihče u dnevnoj, kog ne želim da se odreknem, i da bi mi bio super za ostatak stana od 55kvm, ali mrzi me da imam dva usisivača s kojima treba da se iebem
za one koji imaju samo patose, bez tepiha, mislim da je super i plus je na akciji žešćoj
Meni treba za nas dole brzinski, nema tepiha
Za gore ima veliki na vodu tesko gowno nervira me evo sva sam se iskilavila vukuci ga. Pa imam ideju da kupim karcer kad se radi cela kuca, a za nas dole brzinski u sobi da imamo nesto lagano da mogu svaki cas...
Medjutim zet mi kaze da ih ne uzimam crkavaju im baterije puni servisi crknutih baterija, i sad nisam pametna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back