- Poruka
- 202.685
Zaboleme što se ložiš na političare i šta vole. Voda i vino, ostalo onako. Zato vino ima tradiciju i poreklo, ostala pića samo u modernijoj istoriji.aha
makron i av također vole vino
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboleme što se ložiš na političare i šta vole. Voda i vino, ostalo onako. Zato vino ima tradiciju i poreklo, ostala pića samo u modernijoj istoriji.aha
makron i av također vole vino
oh sori, utebi je duh kosovskog zaveta, brzopleto se upustih u debatutradiciju i poreklo
Sta imamod čega ti je smuti?
banana breskve badem mlekosmuti pa prospiod čega ti je smuti?
u kaficu si sipala voćni frape?? mene bi od toga momentalno proteralo, dizvinešJa prekjuce narucila frape vocni u kaficu, dobila blendovan led sa malo voca (tosenisam nado) sad me grlo boli jer sam naravno popila brzo
Nego ne znam razliku izmedju frapea, smutija i sejka...ja sve te muckalice zovem smuti al izgleda nije isto....mora guglam, da se ne zajebem opet
Ti si čuo za kosovski zavet i tu si stao? Ne ide dalje u istoriju?oh sori, utebi je duh kosovskog zaveta, brzopleto se upustih u debatu

Ma nema od cega, pa blendovano voce sa ledomu kaficu si sipala voćni frape?? mene bi od toga momentalno proteralo, dizvineš
ma lako je tebe, ja imam osetljiv stomak...Ma nema od cega, pa blendovano voce sa ledom
To sa mlekom ako kombinujes onda najebes
kakva istorija blento to je zanimacija za osope sa iq <70Ti si čuo za kosovski zavet i tu si stao? Ne ide dalje u istoriju?![]()
A jbga, neki smo Srbi i pazimo na našu istoriju, nbeki ste jugosloveni i zabolevas.kakva istorija blento to je zanimacija za osope sa iq <70

Ti misliš da je istorija kad se dvoje tuču, al' iebiga daleko je od toga.

ti da si neki Svbin pisao bi čivil'com a ne vatin'com ko neki stvani plačenikA jbga, neki smo Srbi i pazimo na našu istoriju, nbeki ste jugosloveni i zabolevas.![]()
Latinica je takođe srpsko pismo.ti da si neki Svbin pisao bi čivil'com a ne vatin'com ko neki stvani plačenik
Pogledajte prilog 1772699
istorija svakako treba da se zna ali kad istorijom čovek postane opterećen to je opaka mentalna boleščinaTi misliš da je istorija kad se dvoje tuču, al' iebiga daleko je od toga.![]()
al je ćirilica srpskijeLatinica je takođe srpsko pismo.
Aj, nema zmaja danas, banite, al morate sto pre, prva sam smenaAj se spakuj pa dođi u civilizaciju, ja plaćam piće. Idemo da iznenadimo metlaču.
Glagoljicomal je ćirilica srpskije

Još gore je kad pljuje svoju istoriju.istorija svakako treba da se zna ali kad istorijom čovek postane opterećen to je opaka mentalna boleščina
Ispalijo močaAj, nema zmaja danas, banite, al morate sto pre, prva sam smena

GlagolotinjomGlagoljicom![]()