pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.876
zamisli cepaš igrice i ebeš se i dođe niotkud koštunica dr vojislav i počne da smatra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si baš imo loša iskustva u životu?zamisli cepaš igrice i ebeš se i dođe niotkud koštunica dr vojislav i počne da smatra

pa evo svi imamo el koštunica dr vojislav je 2000. reko nemojmo zabraniti sps i srsTi si baš imo loša iskustva u životu?![]()
Ieboga tipa evo svi imamo el koštunica dr vojislav je 2000. reko nemojmo zabraniti sps i srs
Ceo DOS, sa sve njim na čelu.najveća pasivna štetočina srpska
I ja sam jebbo... ježaJa nisam iznajmljivao stanove, ali sam igrao igrice i jebbao. Ovo drugo radije i više.![]()
Tako meni juce, jedva pretekohNeko mi ukrao vazduh, jedva dišem, ako ga neko nađe nek mi vrati.
Strašno, nije ovako bilo ranije.Tako meni juce, jedva pretekoh
Ubice nas ovo vreme

I ja isto sad. Posle idemo do pijace

de me nađe, juče sam naručila ovo:Je l ima neko stapni usisivac? Trebaju mi iskustva, kako vuku, kako im se ponasa baterija...?
e, ali, ipak otkazaću jer sam naknadno saznala da nije za tepihe, nego samo za tvrde podove svih vrsta.de me nađe, juče sam naručila ovo:
https://www.mi.com/global/product/xiaomi-truclean-w20-wet-dry-vacuum/
Meni treba za nas dole brzinski, nema tepihae, ali, ipak otkazaću jer sam naknadno saznala da nije za tepihe, nego samo za tvrde podove svih vrsta.
jeste da je super, i da ja imam samo jedno malecko tepihče u dnevnoj, kog ne želim da se odreknem, i da bi mi bio super za ostatak stana od 55kvm, ali mrzi me da imam dva usisivača s kojima treba da se iebem
za one koji imaju samo patose, bez tepiha, mislim da je super i plus je na akciji žešćoj