Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
  • slush ili slushie/slushy (ako je kao kašasta ledena masa, tipično od voća ili sirupa),
  • granita (italijanski izraz, koristi se i u engleskom, za voćni desertni napitak od krupno mrvljenog leda),
  • frozen fruit drink ili frozen cocktail (šire, naročito ako ima alkohola).
  • ja sam to davno pila u Nišu i u tom kafiću se zvalo Granada

evo ti, @Metla na vestici
Ovamo ga zvali frape, nigde veze

• slush ili slushie/slushy (ako je kao kašasta ledena masa, tipično od voća ili sirupa),
  • granita (italijanski izraz, koristi se i u engleskom, za voćni desertni napitak od krupno mrvljenog leda),
  • frozen fruit drink ili frozen cocktail (šire, naročito ako ima alkohola).
  • ja sam to davno pila u Nišu i u tom kafiću se zvalo Granada

evo ti, @Metla na vestici
Negde sok u mrvljenom ledu zovu slaši, negde granita. Isti qr. :mrgreen:

Moj projekat farbanja pločica uspešno je okončan. Prezadovoljna sam dobijenim rezultatom. Jedino sam pogrešila prilikom odabira boje za pod. Htela sam bledo žuto da bude, ali ne baš ovako bledo žuto. Na slikama deluje da je belo. Uglavnom, izgleda kao da nije isto kupatilo.
1000009105.jpg

Moj projekat farbanja pločica uspešno je okončan. Prezadovoljna sam dobijenim rezultatom. Jedino sam pogrešila prilikom odabira boje za pod. Htela sam bledo žuto da bude, ali ne baš ovako bledo žuto. Na slikama deluje da je belo. Uglavnom, izgleda kao da nije isto kupatilo.
Pogledajte prilog 1772887

Super, svaka ti čast!

A kako ces sad da ih ribas a da ne ogulis boju?
Bas je osvezilo, odlicno
:super:

a zašto je na levoj slici daska na wc šolji podignuta a na desnoj spuštena? :think:

Da li mladi danas iznajmljuju stanove samo zato da bi se nesmetano mogli igrati na kompu ?
Da im ne zvocaju roditelji ?
U tri stana koja se izdaju je takva situacija, doduše svi rade, ali glavna soba služi za igru sa velikim monitorom.

Između ostalog i to.
Ali i da bi mogli da piju, puše, duvaju i jebu se s kim hoće bez da im neko nešto smatra.
Ne odrastaju svi da budu četrdesetogodišnjaci, iznenađujuće puno njih budu nezreli mladi ljudi od 20god.

Ja kad sam bio dete nije bilo interneta, nije bilo mobilnih telefona, nije bilo ni fiksnih telefona, konji su vukli tramvaje, jeli smo jednom dnevno, kupali se jednom mesečno (to ovi koji su baš vodili računa o higijeni)... ali smo zato bili siromašni, musavi, slinavi, bosi... !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back