bagami jutros u 55-ici indus raspalio klimu pokočismo se!A sto volim ovo cim malo padne kisica odma ne pale klimu u busu, nema veze sto je sparina napolju, daj da napravimo dusegupku, debilcine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bagami jutros u 55-ici indus raspalio klimu pokočismo se!A sto volim ovo cim malo padne kisica odma ne pale klimu u busu, nema veze sto je sparina napolju, daj da napravimo dusegupku, debilcine

muž radi na onkologiji?Ostavila muža na poslu onkologiji u Kamenici. Kupila farbu da farbam pločice u kupatilu, da zabavim mozak bar neki dan.

I ja sam se zbunio. Mada bi ta opcija bila bolja.Ne radi, pacijent je.
Odakle mi ovo poslu u postu!
![]()
pa ne znam, to je dalo povod za dvosmislenost... kako god, želim mu ozdravljenjeNe radi, pacijent je.
Odakle mi ovo poslu u postu!
![]()
Čestitamo! Nadam se da ste proslavili uz čašu dobrog vina

Baba bila pametna zenaMoja pokojna baba Javorka nije volela floskule ič!

Retko šta prija kao čaša dobrog vina. Zašto dobrog? Zato što je većina vina u prodaji krš i prevara.Dobicu izliv gowana na mozak od te floskule![]()
ja imam 52 godine i još se nijednom nisam farbao, a ne izgledam loše, dapače!Danas se upuštam u avanturu farbanja pločica u kupatilu.
Kupatilo je staro 50 godina, izgleda užasno. Koliko god se održava, to više ne može da se izriba i opere da liči na nešto.
Za renoviranje sam se raspitivala, majstor kaže oko 4000e. I da je preterao, da je i 3000e, mnogo je. Pomogli jednom detetu za stan, drugom za auto, sveki se upokojila, baš smo imali troškova, i kada do sada kupatilo nije došlo na red, sada tek neće. Plus nije prvo na listi prioriteta.
Zato ću sada ja za sitne pare da probam od babe da napravim devojku.
Ako uspem, okačiću vam sličice.
Ja imam 55 godina, i da se ne farbam, izgledala bih isto ofucano kao i ovo moje kupatilo.ja imam 52 godine i još se nijednom nisam farbao, a ne izgledam loše, dapače!
misim za svoje godine, negde sam zadovoljan...
šta fali sedoj kosi? Osim ako nije delimično, to kod žena ume da bude nezgodno.Ja imam 55 godina, i da se ne farbam, izgledala bih isto ofucano kao i ovo moje kupatilo.
u zbiru imamo 107, pa nismo loši... za svoje godineJa imam 55 godina, i da se ne farbam, izgledala bih isto ofucano kao i ovo moje kupatilo.
vino piju gejoviRetko šta prija kao čaša dobrog vina. Zašto dobrog? Zato što je većina vina u prodaji krš i prevara.
od čega ti je smuti?Zbuckala smuti i digla krake
![]()
fotodigla krake
Vino je jedino piće pored vode, ostalo je sve... pa kako da ti kažem...vino piju gejovi
ahaVino je jedino piće pored vode, ostalo je sve... pa kako da ti kažem...