- Poruka
- 202.674
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatkis, ko lija neka
VIdoh juce, sve mi toplo oko srcaJeca izduvala u Loznici.
Hoće li vratiti pare koje je uzela a nije odradila, hmm?VIdoh juce, sve mi toplo oko srca
Nema vracanja, ona sluzi da opere drzavni budzet, to su i uradiliHoće li vratiti pare koje je uzela a nije odradila, hmm?

i meni miVIdoh juce, sve mi toplo oko srca

Nema vracanja, ona sluzi da opere drzavni budzet, to su i uradili![]()
Koliko piva popijes dok napraviš rolat?Svi polegali a ja jedina budna
Pravim rolat i pijem pivo![]()

Ja kuvam pihtije, kad je vec zaladilo....Zaladilo, kuvam sutlijaš. Pasulj sam pre podne.![]()
Ja razmišljam da opet upalim klimu koliko je sparno.Ja kuvam pihtije, kad je vec zaladilo....
Obožavljem.Ja kuvam pihtije, kad je vec zaladilo....
Ja sam vec palio, jeste toplo i sparno, grmelo i na kraju ništa ni kap kiše...Ja razmišljam da opet upalim klimu koliko je sparno.
Gospa Nedo i vi ste pihtijofil? Bas mi je milo em dragoObožavljem.

Potpuni. Ima radnja kod mene gde prave pihtije bukvalno kakve je tata pravio.Gospa Nedo i vi ste pihtijofil? Bas mi je milo em drago![]()

Ma zato ja ne volim ove letnje slave, izeš slavu kad nema pihtija, sarme....Potpuni. Ima radnja kod mene gde prave pihtije bukvalno kakve je tata pravio.
Od oktobra kreću sa prodajom, jedva čekam.![]()
E baš, a i vrućina, lako se otruje čovek.Ma zato ja ne volim ove letnje slave, izeš slavu kad nema pihtija, sarme....