pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.141
Non stop putujem.Sad sam na bolovanju zbog ćaleta. Ne žalim se puno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i kapriLeni je najbolji sladoled.

E kako dobro sam pile danas ispeko u rerni sa batatom (za devojke) i krompirom za mene.Dovukljala sam pola lubenice, neće meni Metla da pravi zazubice, sad imam i ja.![]()

Sad sam smazala posle vecere, nadula sam se koDovukljala sam pola lubenice, neće meni Metla da pravi zazubice, sad imam i ja.![]()
Čekam da se ohladi, kasno sam izašla tjah.Sad sam smazala posle vecere, nadula sam se ko![]()

Nisam još uzimala batat, ne znam da li bi mi se svideo. Jel mnogo sladak?E kako dobro sam pile danas ispeko u rerni sa batatom (za devojke) i krompirom za mene.![]()
Nije previše, može da se lepo jede. Negde na pola između krompira i šargarepe, recimo.Nisam još uzimala batat, ne znam da li bi mi se svideo. Jel mnogo sladak?
E pa nećuuuuJa cu da budem nacista
Moramo podeliti uloge
ja sam hteo da budem nacistaa!nisam nikada probala batat, ali sam u americi jela njima omiljeni slatki krompir koji zovu jam krompir, a taj ima ukus najsličniji pečenoj tikviNije previše, može da se lepo jede. Negde na pola između krompira i šargarepe, recimo.
E pa nećuuuuja sam hteo da budem nacistaa!

I ja sam taj probala, a ovde je skup kad se nadjenisam nikada probala batat, ali sam u americi jela njima omiljeni slatki krompir koji zovu jam krompir, a taj ima ukus najsličniji pečenoj tikvi
i boja je tako narandžasta
Bezobraznice jedna

iskreno, ne bih ga ni tražila ni plaćala, upravo zbog toga što si rekla, isti je kao tikvaI ja sam taj probala, a ovde je skup kad se nadje
Realno je bacanje para
Uzmes tikvu iseces ko krompir na kriske i peces zajedno, prelepo je, a jeftinije
Ja cesto pecem bundevu i krompir, uvaljam zajedno u zacine i cao. Fantazija jeiskreno, ne bih ga ni tražila ni plaćala, upravo zbog toga što si rekla, isti je kao tikva
jedino, oni ga jedu sa puterom stavljenim na vruć komad i posoljen
možemo to da probamo i sa tikvom, jer je isto

Ja ovaj volim u mleku, pogotovo onaj sa crnom čokoladom, mmmmmmBoze sto su navlakusa ovi choco balls, ja ih grickam na suvo ko smoki, retko potalam u mleko, ne mogu da stanem
![]()
Potpuno te razumemJoj grok.![]()