Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pundravci su decije gliste, pa guglaj to
ma jedna rodjaka radi kao bebisiterka u Londonu pa me pitala kako se na engleskom kaže 'nemiran si ko da imaš pundravce u gaćama'
i evo moglo bi ovako 'you are restless, like you have children's worms in your pants', mada na engleskom zvuči glupo... bolje nek kaže fu.ck off, you little bastard, više je duhu engleskog jezika

ma jedna rodjaka radi kao bebisiterka u Londonu pa me pitala kako se na engleskom kaže 'nemiran si ko da imaš pundravce u gaćama'
i evo moglo bi ovako 'you are restless, like you have children's worms in your pants', mada na engleskom zvuči glupo... bolje nek kaže fu.ck off, you little bastard, više je duhu engleskog jezika

Ovo nikako, em neće razumeti šta hoće da kaže, em će se uvrediti

Ovo ti kaže profesionalni prevodioc

Ono što je @Reefer napisao bi bilo ok, šaljivo je

meni je baš cool taj njegov tarzan ingliš sa hercegovačkim akcentom.
Jeste, a umeo je i da zapali masu na demonstracijama.
Govori on sa bine kod muzeja, sav zapenio, narod ćuti, sluša, profesori nemaju plate, ovi nemaju, oni nemaju i meni pukne film pa dreknem u toj tišini radnička deca nemaju cipele. On zastane, pogleda u gomilu, malo ćuti, pa nastavi. Muž hteo da me ubije, jesi ti normalna, dobićeš batine. Zašto, jesam rekla nešto loše, jesam slagala, ovi okolo se malko pomere od nas za svaki slučaj neke bračne šorke zbog politike. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back