pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.303
jbga kad sam slikovitaodrasti mali veseljače
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbga kad sam slikovitaodrasti mali veseljače
opusti se rešićemo vezaćemo ti maramu na očijbga kad sam slikovita
+ palačinke sa orasima i medom.Tikvice sam izrendala , dodala pljevaljskog sira , soli , mirođije , jaja , malo ulja, brašna i u rernu.
Ne mogu sad vruce mišta kažeš? da dođem?
E to ne volem ich+ palačinke sa orasima i medom.
brate na nos mi je izaslo toIdi u dupe na vašar metlo.Orasi u kori su skupi, jaja su skupa, mleko je skupo, puter jos skuplji, maline najskuplje (ovo je puslica sa malinama)
E kad zamesas sto kila secera sa margarinom i malo jaja onda je jeftinije, industriski sirup od malina umesto pravljen, a prodas glupavim mladencima kao skupo...
Opet komunistička propaganda, ovo je jedan čovek, to nije SPC. Koliko su vam crveni isprali mozgove, oh majko mila...

Pa kazem ova mladenacaka prevara ima sirup od malina umesto malina pa i na tome stedeIdi u dupe na vašar metlo.
Za pusla tortu dimenzija 23x33cm ti treba 12 jaja, pola kg šećera, 200g putera, 7,5dl mleka, malina 600g i 1/2l slatke pavlake. Ne znam o kakvom sirupu od malina pričaš.
Torta navedenih dimenzija bude teška 3,5kg, i od toga ti izađe 30 poslastičarskih parčadi od 120g. Materijal ne može da košta više od 2000 dinara, što ti je manje od 70 dinara po parčetu. Kako bre skupo? A ni ovo da treba previše vremena nije tačno. Kore umutiš i staviš da se suše. Za to vreme skuvaš fil, ostaviš da se hladi, a ti radiš nešto drugo. Kore se suše, fil se hladi. Posle spojiš fil sa puterom, isfiluješ, i eto torte.
Pa nije to doboš torta gde treba da pečeš 20 kora i ne smeš da se odmakneš od rerne.

Imaš u Lidlu i Tempu veća pakovanja malina po nižoj ceni od te koju si navela. U Lidlu bude po pola kg ili 750g. Kupiš, staviš u zamrzivač (svejedno je, stajale u njihovom ili tvom) i prođeš jeftinije.Pa kazem ova mladenacaka prevara ima sirup od malina umesto malina pa i na tome stede
Mozda tebi bude 2000 ali ovde je kesica 300gr malina 500 dindzi, samo na maline das 1000![]()

3 epizode ne upadaju u domen bindžovanjaSaćemo draga i ja izbindžujemo DeptQ, ostale nam još 3 epizode.
Ko spava? Probudio me grč u 5.Sta je bilo misevi, spava se a?! Ustaj bando!

Bubim da prodjeKo spava? Probudio me grč u 5.![]()

Dosta romantike, skidaj gaće.Bubim da prodje![]()

Foto, video!Dosta romantike, skidaj gaće.![]()
Dosta romantike, skidaj gaće.![]()

sve te razumem sestro slatka, ja sam imala neopisivo bolne menst. dotle išlo s Am morala po inekcijeJedva sam pretekla, da umrem od bolova celo popodne....***** ti zensko![]()