eveline
Elita
- Poruka
- 23.015
e, ako je ovo kafa...Pumpadžijska kafa
Pogledajte prilog 1747951
ne kažem da ne izgleda privlačno, ali zašto kafa, kad postoji izraz- bela kafa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, ako je ovo kafa...Pumpadžijska kafa
Pogledajte prilog 1747951
Kim onako, tresnem iz tegle, kao kašičicu na 350 gr pasulja, dve kese čaja od nane, njih posle izvadim. Da, ja u poslednju to stavim. Vidim da mi tako ne smeta.koliko se stavlja kima i nane, i jel nana mora sveža ili može suva?
i ta zadnja voda je ona koja ostaje, ne baca se?
falaKim onako, tresnem iz tegle, kao kašičicu na 350 gr pasulja, dve kese čaja od nane, njih posle izvadim. Da, ja u poslednju to stavim. Vidim da mi tako ne smeta.
Ušli, ja tražio najveću i najlafniju kafu koji imaju. To je ova.e, ako je ovo kafa...
ne kažem da ne izgleda privlačno, ali zašto kafa, kad postoji izraz- bela kafa
i kesice ostanu do kraja kuvanja jela, tek tada izvadiš?Da, ja u poslednju to stavim.
Jel to onaj Kim iz Severne Koreje?Kim onako, tresnem iz tegle, kao kašičicu na 350 gr pasulja, dve kese čaja od nane, njih posle izvadim. Da, ja u poslednju to stavim. Vidim da mi tako ne smeta.
Ne baš do kraja, hoće da se raspadnu i pocepaju. Što ne bi bio problem da nema stroge komisije "šta je ovo i zašto i kako".i kesice ostanu do kraja kuvanja jela, tek tada izvadiš?
Jekste.Jel to onaj Kim iz Severne Koreje?
e, pa to, pomislila sam da može doći do togaNe baš do kraja, hoće da se raspadnu i pocepaju. Što ne bi bio problem da nema stroge komisije "šta je ovo i zašto i kako".

Bacam vode al ne stavljam te fore kim i nanuJel bacaš nekoliko voda i staviš u zadnju kim i nanu?
Kim mrzim, a nanu mozda probamKim onako, tresnem iz tegle, kao kašičicu na 350 gr pasulja, dve kese čaja od nane, njih posle izvadim. Da, ja u poslednju to stavim. Vidim da mi tako ne smeta.
Kad obično staviš nanu odma u toj poslednjoj vodi ili pred kraj kuvanja?Kim onako, tresnem iz tegle, kao kašičicu na 350 gr pasulja, dve kese čaja od nane, njih posle izvadim. Da, ja u poslednju to stavim. Vidim da mi tako ne smeta.
Odmah u poslednju vodu i držim neko vreme tako.Kad obično staviš nanu odma u toj poslednjoj vodi ili pred kraj kuvanja?
Hvala.Odmah u poslednju vodu i držim neko vreme tako.
mrtva

Nemoj da te opet uštapi kičma tako znojavu, tek si promrdala, ladi se lepezom.Dosla sam kuci, okupala se, i onda je krenulo sve sa mene da se cedi, dzaba sam se okupala
Sad ko budala sedim u hodniku kuce da me ladi klima koja ima tu, jer do nase sobe ne dolazi da ga hebes
Cekam majstore naravno koji kasne naravno
Ne sednem ja direkt kod klime, samo da sam u hodniku gde je hladnije nego u sobiNemoj da te opet uštapi kičma tako znojavu, tek si promrdala, ladi se lepezom.

Doći će, ovo je vreme gužve po gradu, a možda su zaglavili na nekom servisu, pojaviće se.Ne sednem ja direkt kod klime, samo da sam u hodniku gde je hladnije nego u sobi
Ovih pederra jos nema![]()