Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.555
Kako se zove taj sladoled? U kornetu, na štapiću, kako da ga tražim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas u surcinu kugletina 70 din velika ko dve u graduU banji/parku kugla oko 150 din, a zahvati ko dve naše.
Bas slatkoU Staroj Pazovi kugla 100 dinara, a jedna kugla dve one kašike.
Nego, vidite ovo na ulaznim vratima u Dušanovoj zgradi.
aaaa, forinteNisam u dinar preračunavao, okvirno kad prebaciš forinte u din, kugla je 150 din
To je frikom serija za sladoled kugle, svaki im je dobar, neuporedivo bolji od stapica. Ali skupi
Ono malo sranjce Nui, 270 dindži, 3 griza i ćao, samo štapić ostane, đubrad smrdljiva lopovska.To je frikom serija za sladoled kugle, svaki im je dobar, neuporedivo bolji od stapica. Ali skupi
Ma pusti me Surčina i Pazova, u Bg su po 150- 200 din. Ne znam koliko su po akvaparkovima.Kod nas u surcinu kugletina 70 din velika ko dve u gradu![]()
Stvarno hbt de danas nadjeKuvam pasulj, izlazila ranije kao ladnije je, ma jes đ... marjanovog, malne ne geknuh,
evo ga vrije...ko normalan kuva pasulj po vrućini, niko, samo ja budala...![]()
Pa zato kazem, vec od nbg krecu te cene sa kuglamaMa pusti me Surčina i Pazova, u Bg su po 150- 200 din. Ne znam koliko su po akvaparkovima.
Ili u Gelatu, koji ima stvarno odličan sladoled, ali kidaju sa crnama. I uvek su puni.Pa zato kazem, vec od nbg krecu te cene sa kuglama
Ima tamo de radim, dole onaj kafic, centralni, znas.... frikom na kugle, super je, ali ako se dobro secam roka 170 din. Pa mamicu im, ne dam. Pre sam davala jer je i kod mene u centru bilo toliko. Sad kad sam otkrila cari surcinskog sladoleda ne pada mi na pamet da dam na kuglu toliko![]()
Njima je sveeee odlicnoIli u Gelatu, koji ima stvarno odličan sladoled, ali kidaju sa crnama. I uvek su puni.
Moram da jedem.Stvarno hbt de danas nadje![]()
Ako se ne varam, kugla im je oko 250 din.Njima je sveeee odlicnoi hrana i kolaci i sladoled....a cene kriminal
Sad se i meni jede pasulj a ne smemMoram da jedem.![]()
Nisam ove sezone jela, vrv, posto svake sezone dignu po maloAko se ne varam, kugla im je oko 250 din.
Svrati. Ni ja mnogo toga ne smem pa jedem.Sad se i meni jede pasulj a ne smem![]()
Pa šta da radimo kada ne možemo svi da živimo po Beogradima.Ma pusti me Surčina i Pazova, u Bg su po 150- 200 din. Ne znam koliko su po akvaparkovima.
Mnogo mi muci stomak posle, dva dana imam bolove. Zato ga izbegavam.... A voliiiimSvrati. Ni ja mnogo toga ne smem pa jedem.
Jel bacaš nekoliko voda i staviš u zadnju kim i nanu?Mnogo mi muci stomak posle, dva dana imam bolove. Zato ga izbegavam.... A voliiiim
koliko se stavlja kima i nane, i jel nana mora sveža ili može suva?Jel bacaš nekoliko voda i staviš u zadnju kim i nanu?