Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa svekrva ce znati da lazemo, a ona je problem, nije nama problem da slazemo rodjake, nego svekrva ganja da se to mora red je bla bla... I onda ce da zvoca.... Onda ce m i ona da se svadjaju...
E da ti kazem, moj sismis jeste blesava, ali hvala joj sto se sa celom familijom posvadjala jos pre 30 god :rotf:
Videcemo, ja bih ovo lako resila, ali m nema isti sablon odrastanja niti porodicne odnose kao ja, tako da on to drugacije resava. Ne mogu ja da ocekujem da on sa svojom mamom resi nesto kao ja sa mojom. Imamo drugacije odnose.... Tako da prepustam njemu, ako resi ok, ako ne resi ici cemo i hbg. Ja da se mesam necu.
Meni licno najveci problem je vrucina, da se ovo desava u aprilu nema frke, ali sad na 40 stepeni mi je mucenje
E hebga, gde nalete na pametnu svekrivu. :rotf:
Realno i jeste najbolje da se žmu s njom rve, njegova mama.
Ništa, turi zaleđenu flašu pod noge, mlati novinama da ladiš ako nema klima u kolima i nađi najdublju senku da se zavučeš i čekaj da se prase oladi kolko tolko inače ode stomak. :D

E hebga, gde nalete na pametnu svekrivu. :rotf:
Realno i jeste najbolje da se žmu s njom rve, njegova mama.
Ništa, turi zaleđenu flašu pod noge, mlati novinama da ladiš ako nema klima u kolima i nađi najdublju senku da se zavučeš i čekaj da se prase oladi kolko tolko inače ode stomak. :D
On je za sad za to da necemo, muci ga savest da ispostuje ujku (ipak nam je radio struju prosli vikend) tako da mozda ga ubije savest i popusti u borbi :lol: ja cu kako dogovore, sta da radim hbg, ne mogu da ih zavadjujem. Da je moja familija lako bih ja to sredila (supickumaterinu :lol:) al ja sam jedna druga krajnost i nisam dobar primer za slediti...

Imamo neku kafansku zurku u komsiliku, ne odustaju iako je 10h :aha: ja bih se zanesvestila najradije sad, al mucak... Gajim nadu da ce do 12 da bude fajront

Onolike svadbe si slikala, a nikada nisi čula tu pesmu?
Nego, mom malom detetu stigla limuzina.

Prilozi

• IMG_20250627_173017_copy_1009x1346.jpg
    IMG_20250627_173017_copy_1009x1346.jpg
    204,8 KB · Pregleda: 18
  • IMG_20250627_172954_copy_646x639.jpg
    IMG_20250627_172954_copy_646x639.jpg
    84,3 KB · Pregleda: 18
  • IMG_20250627_173010_copy_807x600.jpg
    IMG_20250627_173010_copy_807x600.jpg
    127,6 KB · Pregleda: 18
Onolike svadbe si slikala, a nikada nisi čula tu pesmu?
Nego, mom malom detetu stigla limuzina.
Sa srećom, da dugo i lepo radi. :super:
On je za sad za to da necemo, muci ga savest da ispostuje ujku (ipak nam je radio struju prosli vikend) tako da mozda ga ubije savest i popusti u borbi :lol: ja cu kako dogovore, sta da radim hbg, ne mogu da ih zavadjujem. Da je moja familija lako bih ja to sredila (supickumaterinu :lol:) al ja sam jedna druga krajnost i nisam dobar primer za slediti...

Imamo neku kafansku zurku u komsiliku, ne odustaju iako je 10h :aha: ja bih se zanesvestila najradije sad, al mucak... Gajim nadu da ce do 12 da bude fajront
Šta da ti kažem, prihvati i otpati, proći će.

Mom malom detetu danas na parkingu neki beli auto razbio zadnji branik.

To u blokovima na dobar dan. Ja sam svojevremeno očešala nekog, ostavila br. i nisu mi se javili. Automobili su nam toliko ogrebani da više niko ne obraća pažnju. Jednoj ženi čuknula retrovizor (njena je greška, zauzela je i deo susednog parking mesta), kažem ja njoj da pogleda, a ona meni "ma samo lupi jače, vratiće se na mesto, lomljen je 4 puta" :lol:

I otišao? Samo tako? Nema dete kameru u autu?
Meni se jednom u životu desilo da me je lik sa kombijem zakačio i ostavio broj telefona. Platio mi popravku 100€.
Ovaj neko je samo otišao, zadnji branik sa desne strane piukao na nekoliko mesta, ostala njuegova bela boja po braniku.
Jbg, ili ću da nađem crni polovan, ili ovaj ide kod limatra (plastičara) da to zakrpi, pa farbanje.

To u blokovima na dobar dan. Ja sam svojevremeno očešala nekog, ostavila br. i nisu mi se javili. Automobili su nam toliko ogrebani da više niko ne obraća pažnju. Jednoj ženi čuknula retrovizor (njena je greška, zauzela je i deo susednog parking mesta), kažem ja njoj da pogleda, a ona meni "ma samo lupi jače, vratiće se na mesto, lomljen je 4 puta" :lol:
RTo su mali udarci, ovo je neko ozbiljno zabio svoj auto u branik.

Meni se jednom u životu desilo da me je lik sa kombijem zakačio i ostavio broj telefona. Platio mi popravku 100€.
Ovaj neko je samo otišao, zadnji branik sa desne strane piukao na nekoliko mesta, ostala njuegova bela boja po braniku.
Jbg, ili ću da nađem crni polovan, ili ovaj ide kod limatra (plastičara) da to zakrpi, pa farbanje.
Jednom zakačila auto ispred zdravstvene ustanove u uletela tamo sa pitanjem :
Ko vozi taj i taj auto ?
Čovek je prebledeo i promucao : "Ja. "
Izađemo ispred , ja čekam presudu , on mi kaže : " Nije ništa , prefarbaću sam"
Ništa , ja uđem i kažem: " Vi ste na redu " , a završila sam već poso.
Posle smo se smejali. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back