- Poruka
- 4.187
E hebga, gde nalete na pametnu svekrivu.Pa svekrva ce znati da lazemo, a ona je problem, nije nama problem da slazemo rodjake, nego svekrva ganja da se to mora red je bla bla... I onda ce da zvoca.... Onda ce m i ona da se svadjaju...
E da ti kazem, moj sismis jeste blesava, ali hvala joj sto se sa celom familijom posvadjala jos pre 30 god
Videcemo, ja bih ovo lako resila, ali m nema isti sablon odrastanja niti porodicne odnose kao ja, tako da on to drugacije resava. Ne mogu ja da ocekujem da on sa svojom mamom resi nesto kao ja sa mojom. Imamo drugacije odnose.... Tako da prepustam njemu, ako resi ok, ako ne resi ici cemo i hbg. Ja da se mesam necu.
Meni licno najveci problem je vrucina, da se ovo desava u aprilu nema frke, ali sad na 40 stepeni mi je mucenje
Realno i jeste najbolje da se žmu s njom rve, njegova mama.
Ništa, turi zaleđenu flašu pod noge, mlati novinama da ladiš ako nema klima u kolima i nađi najdublju senku da se zavučeš i čekaj da se prase oladi kolko tolko inače ode stomak.
ja cu kako dogovore, sta da radim hbg, ne mogu da ih zavadjujem. Da je moja familija lako bih ja to sredila (supickumaterinu
ja bih se zanesvestila najradije sad, al mucak... Gajim nadu da ce do 12 da bude fajront