Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Air Conditioning Summer GIF by Animation Domination High-Def

Xe xe. Ima bolje. :D
Zavisi šta smatraš boljim. Za razliku od naših akva parkova i bazena koje vode lopovi, ovde imaš punu slobodu. Možeš da kupiš kartu za spoljni deo, za unutrašnji ili za oba. Možeš da zakupiš kasetu ili ne moraš, pa sam čuvaj stvari. Možeš da uneseš svoje ležaljke, peškire, stolice, šatore ,piće, hranu... ili da uzmeš njihovo. Kod nas te teraju da kupuješ po visokim cenama.
Parkig obezbeđen za sve, lako se plaća i nije skup.
U poređenju sa nekim akvaparkovima i bazenima kod nas, ovo je mnogo kvalitetnije, čistije i organizovanjie.
Kad si kod nas videla d amere kvalitet vode? Ovde na svakih pola sata uzimaju uzorke, video sam ih kako mere temperaturu, pH i sve ostalo nose u lab na merenje. U toaletima su liste sa potpisima, peru se na svakih pola sata.

Zavisi šta smatraš boljim. Za razliku od naših akva parkova i bazena koje vode lopovi, ovde imaš punu slobodu. Možeš da kupiš kartu za spoljni deo, za unutrašnji ili za oba. Možeš da zakupiš kasetu ili ne moraš, pa sam čuvaj stvari. Možeš da uneseš svoje ležaljke, peškire, stolice, šatore ,piće, hranu... ili da uzmeš njihovo. Kod nas te teraju da kupuješ po visokim cenama.
Parkig obezbeđen za sve, lako se plaća i nije skup.
U poređenju sa nekim akvaparkovima i bazenima kod nas, ovo je mnogo kvalitetnije, čistije i organizovanjie.
Kad si kod nas videla d amere kvalitet vode? Ovde na svakih pola sata uzimaju uzorke, video sam ih kako mere temperaturu, pH i sve ostalo nose u lab na merenje. U toaletima su liste sa potpisima, peru se na svakih pola sata.
Bolje je što idem u svoj stan di sam rođena, a postoji ekstra nova bazenčina gde ne plaćam ništa.
Tamo gde plivam se redovno uzorkuje voda i inače.

Ja volim što je tamo sve čisto, što vidim kad čuste, kad mere parametre vode. To nikad nisam video kod nas. Možda i rade, ali ne ovako često i ne vidno. Takođe je puno zelenila i prirodnog hlada, čega kod nas najčešće nema.

Kaži da si zakazala veliko spremanje kod mame i ne možeš da otkažeš ili neke majstore, neće proveravati.
Pa svekrva ce znati da lazemo, a ona je problem, nije nama problem da slazemo rodjake, nego svekrva ganja da se to mora red je bla bla... I onda ce da zvoca.... Onda ce m i ona da se svadjaju...
E da ti kazem, moj sismis jeste blesava, ali hvala joj sto se sa celom familijom posvadjala jos pre 30 god :rotf:
Videcemo, ja bih ovo lako resila, ali m nema isti sablon odrastanja niti porodicne odnose kao ja, tako da on to drugacije resava. Ne mogu ja da ocekujem da on sa svojom mamom resi nesto kao ja sa mojom. Imamo drugacije odnose.... Tako da prepustam njemu, ako resi ok, ako ne resi ici cemo i hbg. Ja da se mesam necu.
Meni licno najveci problem je vrucina, da se ovo desava u aprilu nema frke, ali sad na 40 stepeni mi je mucenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back