- Poruka
- 121.992
Zavrseno, radi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da vas dugo leta služi.Zavrseno, radi![]()
Piksi, ako imaš vremena/želje/novca, harkanji banja je preporuka!Na GO sam od pre 2 h.
Radni narode , crknite.![]()
idem gde je bazen dobar a nije banja a i kući je xe xePiksi, ako imaš vremena/želje/novca, harkanji banja je preporuka!
Imaju dosta bazena sa termalnom vodom, akva park sa toboganima gde je mešana voda i meni najbitnije, olimpijski bazen sa najmanjim delom banjske vode. Tu je najmanja gužva i samo je za plivače. Koje uživanje!
IstoNa GO sam od pre 2 h.
Radni narode , crknite.![]()

Ti ih budi s jutra, ja ću u po noći

Imamo dilTi ih budi s jutra, ja ću u po noći

Ovde je bazen dobar, a imaš velike tobogane, pa banju sa toplom vodom, masnu hranu, ladno pivo... gde ćeš bolje?idem gde je bazen dobar a nije banja a i kući je xe xe

Xe xe. Ima bolje.Ovde je bazen dobar, a imaš velike tobogane, pa banju sa toplom vodom, masnu hranu, ladno pivo... gde ćeš bolje?![]()
Zavisi šta smatraš boljim. Za razliku od naših akva parkova i bazena koje vode lopovi, ovde imaš punu slobodu. Možeš da kupiš kartu za spoljni deo, za unutrašnji ili za oba. Možeš da zakupiš kasetu ili ne moraš, pa sam čuvaj stvari. Možeš da uneseš svoje ležaljke, peškire, stolice, šatore ,piće, hranu... ili da uzmeš njihovo. Kod nas te teraju da kupuješ po visokim cenama.Xe xe. Ima bolje.![]()
Bolje je što idem u svoj stan di sam rođena, a postoji ekstra nova bazenčina gde ne plaćam ništa.Zavisi šta smatraš boljim. Za razliku od naših akva parkova i bazena koje vode lopovi, ovde imaš punu slobodu. Možeš da kupiš kartu za spoljni deo, za unutrašnji ili za oba. Možeš da zakupiš kasetu ili ne moraš, pa sam čuvaj stvari. Možeš da uneseš svoje ležaljke, peškire, stolice, šatore ,piće, hranu... ili da uzmeš njihovo. Kod nas te teraju da kupuješ po visokim cenama.
Parkig obezbeđen za sve, lako se plaća i nije skup.
U poređenju sa nekim akvaparkovima i bazenima kod nas, ovo je mnogo kvalitetnije, čistije i organizovanjie.
Kad si kod nas videla d amere kvalitet vode? Ovde na svakih pola sata uzimaju uzorke, video sam ih kako mere temperaturu, pH i sve ostalo nose u lab na merenje. U toaletima su liste sa potpisima, peru se na svakih pola sata.
U svim vozovima su postavljene bombe, svi autobusi su u kvaru, na mostovima su Godzile, u tunelima bauci...Ima li negde spisak izmena u prevozu za sutra?
Samo nalazim rutu
Pa svekrva ce znati da lazemo, a ona je problem, nije nama problem da slazemo rodjake, nego svekrva ganja da se to mora red je bla bla... I onda ce da zvoca.... Onda ce m i ona da se svadjaju...Kaži da si zakazala veliko spremanje kod mame i ne možeš da otkažeš ili neke majstore, neće proveravati.