- Poruka
- 121.148
Pa rekreativno povremeno... Inace glavno mesto da mi bude gazdaricin krevet da spavam 18 dnevnoA pa neće da bude, ako ćeš da ideš napolje ima vrane da ti kradu hranu i kljucaju te a kukavice da ti seru na glavu.
Ne pitaj kako znam![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa rekreativno povremeno... Inace glavno mesto da mi bude gazdaricin krevet da spavam 18 dnevnoA pa neće da bude, ako ćeš da ideš napolje ima vrane da ti kradu hranu i kljucaju te a kukavice da ti seru na glavu.
Ne pitaj kako znam![]()
Pa rekreativno povremeno... Inace glavno mesto da mi bude gazdaricin krevet da spavam 18 dnevno![]()
no problemo Jose, ja sam tu negde 20-21Joj čekaj da ovo pročita @pura moca
rnjaooo pa de si brejjjjMože i omiljena fotelja, još bolje![]()
Ajmo na kej na street food, da žderemo dok nepuknemo!no problemo Jose, ja sam tu negde 20-21
neću dođi ovde u malu azijuAjmo na kej na street food, da žderemo dok nepuknemo!
Jaooo što lepo mirušu.Iiiiii..došlo vreme lipa.![]()
nermate vi ovakav doživljaj užitka za nepce i osećaj sreće u punom stomaku.neću dođi ovde u malu aziju
je li jel dobiješ ekstra kintu za to pošto su ti subote neradne?Danas idem na front (svadba)![]()
Uvek za svadbe dobijem, bez obzira radna neradna subota, jer je to posao od jutra do sutra, prekovremeno jeje li jel dobiješ ekstra kintu za to pošto su ti subote neradne?
Ako mi platiš 100 din dnevno mogu ja da te zovem povremeno i maltretiram? Nije mi teško za drugara.Bar plati, za razliku od moje direktorke. Sajmovi, razne manifestacije na kojima smo bili, vikend ceo i po cele dane, nikad nam nije platila. Kaže žena neću i to je to. Penzija mi je smešna ali mi je svanulo od kada ne radim. Niko me ne maltretira sem sama sebe.
Ok, al na korejskom.Ako mi platiš 100 din dnevno mogu ja da te zovem povremeno i maltretiram? Nije mi teško za drugara.
Plati mi toliko malo da je to sramota, cutiBar plati, za razliku od moje direktorke. Sajmovi, razne manifestacije na kojima smo bili, vikend ceo i po cele dane, nikad nam nije platila. Kaže žena neću i to je to. Penzija mi je smešna ali mi je svanulo od kada ne radim. Niko me ne maltretira sem sama sebe.
Još i ta rabota, e pa baš. Imaš neku kapu na glavi za napolje? Koliko toliko da se zakloniš, bar glavu. Pij puno vode, ozbiljno, tečnost je važna da nadoknadiš a i zbog pritiska, da se ne strobališ. Biće malo lakše kad se uđe u salu, tu je klimatizovano. Za pare, hebga pajo, privatnik bi najradije da mu ti platiš što radiš za njega, tu pomoći nema. Drž se.Plati mi toliko malo da je to sramota, cuti
Ma vidi i da plati dovoljno nije vredno
Polivam se upravo vodom da se ne srusim, jjebala ih svadba na 40stepeni pickaimmaterina svima
Dobila sam danas, mozes misliti kombinaciju. Poludecu
Da mogu rekla bih danas ne, al ne mogu i jjebi ga
To ga i ja nekad zezam, oces ti dam neke pareJoš i ta rabota, e pa baš. Imaš neku kapu na glavi za napolje? Koliko toliko da se zakloniš, bar glavu. Pij puno vode, ozbiljno, tečnost je važna da nadoknadiš a i zbog pritiska, da se ne strobališ. Biće malo lakše kad se uđe u salu, tu je klimatizovano. Za pare, hebga pajo, privatnik bi najradije da mu ti platiš što radiš za njega, tu pomoći nema. Drž se.
ja sam ti od juče u 12 do danas u 9 spavala s pauzama za merenje temperature
Bubim da prodjeja sam ti od juče u 12 do danas u 9 spavala s pauzama za merenje temperature
danas sam nešto bolje, nije bilo temperature, čak sam i posadila cvećke u dva sandučeta, al uglavnom sam ležala
ako preživim, biće i kafana
ipak, ne prilazi, da te ne napadne moj virusBubim da prodje![]()