Kafić Šta trenutno radiš XIX

Bar plati, za razliku od moje direktorke. Sajmovi, razne manifestacije na kojima smo bili, vikend ceo i po cele dane, nikad nam nije platila. Kaže žena neću i to je to. Penzija mi je smešna ali mi je svanulo od kada ne radim. Niko me ne maltretira sem sama sebe.

Bar plati, za razliku od moje direktorke. Sajmovi, razne manifestacije na kojima smo bili, vikend ceo i po cele dane, nikad nam nije platila. Kaže žena neću i to je to. Penzija mi je smešna ali mi je svanulo od kada ne radim. Niko me ne maltretira sem sama sebe.
Ako mi platiš 100 din dnevno mogu ja da te zovem povremeno i maltretiram? Nije mi teško za drugara.

Plati mi toliko malo da je to sramota, cuti
Ma vidi i da plati dovoljno nije vredno
Polivam se upravo vodom da se ne srusim, jjebala ih svadba na 40stepeni pickaimmaterina svima
Dobila sam danas, mozes misliti kombinaciju. Poludecu
Da mogu rekla bih danas ne, al ne mogu i jjebi ga

Plati mi toliko malo da je to sramota, cuti
Ma vidi i da plati dovoljno nije vredno
Polivam se upravo vodom da se ne srusim, jjebala ih svadba na 40stepeni pickaimmaterina svima
Dobila sam danas, mozes misliti kombinaciju. Poludecu
Da mogu rekla bih danas ne, al ne mogu i jjebi ga
Još i ta rabota, e pa baš. Imaš neku kapu na glavi za napolje? Koliko toliko da se zakloniš, bar glavu. Pij puno vode, ozbiljno, tečnost je važna da nadoknadiš a i zbog pritiska, da se ne strobališ. Biće malo lakše kad se uđe u salu, tu je klimatizovano. Za pare, hebga pajo, privatnik bi najradije da mu ti platiš što radiš za njega, tu pomoći nema. Drž se.

Još i ta rabota, e pa baš. Imaš neku kapu na glavi za napolje? Koliko toliko da se zakloniš, bar glavu. Pij puno vode, ozbiljno, tečnost je važna da nadoknadiš a i zbog pritiska, da se ne strobališ. Biće malo lakše kad se uđe u salu, tu je klimatizovano. Za pare, hebga pajo, privatnik bi najradije da mu ti platiš što radiš za njega, tu pomoći nema. Drž se.
To ga i ja nekad zezam, oces ti dam neke pare :lol:
Iskreno da ti kazem nema para za koje bih ja ovo radila. Nisam rekla ne danas, ne zbog para, nego jer su posledice tog cina jjebanje mene u mozak posle. Lakse mi da se danas polivam vodom nego pijem bensedine posle zbog njegovog drkanja... Pusti u pm...

Pijem ko kamila, polivam glavu i vrat i ruke... Kad se docepamo sale popodne bice lakse...
Tacno vidim ljudi oko mene lakse podnose, hbg mene moje dijagnoze kolju, ko je zdrav njemu malo vruce i to je to. Ja moram na silu svaki korak sebi da naredjujem i da vodim racuna ako krenem da padam

Gore od toga, mali srpski privatnik.
Neću metli da stajem na muku, samo se nadam da će joj se otvoriti nešto drugo da se reši bede.
Ja sam trpela 8god svakakvog sranja, trpela sam čak i rečenicu - dokle misliš da firma ispašta zbog tvog deteta (iako je realno ispaštala moja majka koja ga je čuvala bolesnog ili žmu kad sam druga smena).
Išla posle operacije vađenja umnjaka da radim.
Radila polumrtva sa 39°.
Trpela sve i svašta, trepla sve dok nisu rekli, kad sam jasno ukazala da im je neko ukrao pare (keš koji smo uzimali na crno, bez kucanja računa), a kako mi da znamo da nisi ti?
Važi, mrš.
I to mi je žao što sam ih ljudski napustila a ne nahranila govnima kao što su zaslužili.
Mama mi je bila prenerazena kao šta ću. Ništa, bila kući s detetom 6m, našla novi posao bez da sam tražila već kroz 2m al odlagala dok sam mogla. ******, pare se nađu al ti zdravøje niko ne vrati.

Da joj govorimo da zmaj nije vredan svega toga vrv zna i sama ali još nije došlo do taĉke pucanja.
Metlo, navijamo svim srcem za tebe ❤️

Back