- Poruka
- 197.428
Od slatkog su imali samo pohovane banane.ne zvuči loše, mada sam pomislila da je nešto slatko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od slatkog su imali samo pohovane banane.ne zvuči loše, mada sam pomislila da je nešto slatko
Ko to vara? U kineskom restoranu nećeš da nađeš špagete, već više tipova nudli.Meni idu na nerve kad stavljaju spagete umesto nudli
Ja volim one tanke nudle dugacke, cim vidim da varaju sa spagetama smorim se
Pa ovo debelo na slici, to je ko spageta debljina, te me nerviraju....Ko to vara? U kineskom restoranu nećeš da nađeš špagete, već više tipova nudli.
To su klasične nudle, bre.Pa ovo debelo na slici, to je ko spageta debljina, te me nerviraju....
Ne mogu da se setim gde sam bila kad su mi dali spagete, bukvalno spagete, provalis po ukusu... Kapiram varaju jeftinije jeTo su klasične nudle, bre.Ne zezaj.
Ti misliš na vermičeli nudle, one tanke, ali to je sasvim drugi proizvod.
Ovo su prave nudle, te pitinčane imaju drugo ime.Ne mogu da se setim gde sam bila kad su mi dali spagete, bukvalno spagete, provalis po ukusu... Kapiram varaju jeftinije je
A ove debele nudle ne volem ich, bas mi nekako ne idu, samo tanusne volim pirincane
Ista muka, m narucio neke delove za auto, plus mora u servis za auto klimu, plus kupili klimu za sobu. A bre svi samo daj daj niko da kaze evo vam milion evrica da nas pocastiNaručio delove za auto klimu za ćeru, sutra iz novčanika ode 9500 din ko da ih nije ni bilo. A onda sa delovima kod majstora, pa tek tamo šišanje...
Ista muka, m narucio neke delove za auto, plus mora u servis za auto klimu, plus kupili klimu za sobu. A bre svi samo daj daj niko da kaze evo vam milion evrica da nas pocasti![]()
Nadam se da si išla u komšiluk u Svet akukulatora najbolji su, svaka preporuka.Ja sam častila auto novim akumulatorom![]()
Za nove zvučnjake ili nam spremaš šok čudo?i ja moram kolumator
Nadam se da si išla u komšiluk u Svet akukulatora najbolji su, svaka preporuka.
Mom detetu crkao abs na autu. Popravka 300 - 350€.Ima nešto u šteku, nešto će podići kredita, i kupiti drugi auto.
Što bi se reklo...njegovom akumulatoru treba novi auto...jer je akumulator dobar.Mom detetu crkao abs na autu. Popravka 300 - 350€.Ima nešto u šteku, nešto će podići kredita, i kupiti drugi auto.
bio danas ortak sa burazerom da čujuZa nove zvučnjake ili nam spremaš šok čudo?