Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj tvoj gazda kao gonič robova. Ebo ga patak. :evil:
Ne znam koliko te plaća, ali moja bratanica povremeno prodaje slike po svadbama i punoletstvima u NS i dobije fine pare.
Nek ti je sa srećom danas, da preživiš ovaj pakao napolju.
Ma prodaja slika je drugo, dodju u restaran predvece i cao zdravo
Mi ginemo od devet ujutru
Ma... Svadbe su krvav posao i ja licno ne treba da ih radim jer mi jako smetaju. A sta zmaja briga sta meni smeta, u sklopu posla je povremena svadba i hbg, ko me ****. Da su nama svadbe stalno ne bih ja bila u firmi dva dana, sta ce mi to u zivotu. Ovako ponekad me zadesi ovaj pakao i hbg....

Pošto ne smem puno napolje krenem da pregledam orman i iskopam 3/4 famose koje nisam mogla da obučem dobrih xy godina. Uđem u njih glat, taman su kako treba. Od sada se zovem čvarak. Nemoj neko da je rekao tabu jer ću ostati bez imena. :rotf: Mada pomalo brinem, mnogo je to odjednom, svašta mi prolazi kroz glavu.

Pošto ne smem puno napolje krenem da pregledam orman i iskopam 3/4 famose koje nisam mogla da obučem dobrih xy godina. Uđem u njih glat, taman su kako treba. Od sada se zovem čvarak. Nemoj neko da je rekao tabu jer ću ostati bez imena. :rotf: Mada pomalo brinem, mnogo je to odjednom, svašta mi prolazi kroz glavu.
ja bih, boga mi, slavila i kroz glavu bi mi prolazilo samo kako treba da častim

Ma lepi se jos.... Sad ce jojo efekat
Evo ovaj je mršav. :D

1749330784812.png

Volela bi, kada bi bilo moguće, da Metla nađe način i da izađe iz tog začaranog kruga izrabljivanja.
Meni nikad nije problem da postavim svoje uslove za posao.
Jedino što sam se nedavno zeznula i potpisala ugovor o tajnosti podataka na ogromnu sumu, pa sam morala da odradim otkazni rok.
Ništa te ne košta da probaš sa uslovljavanjem. Sa tvojim iskustvom mislim da bi posao mogla naći na svakom mestu slične vrste.
I, valjda si pokupila neke kontakte za sve ove godine, i poslovne ,i lične, koji bi se mogli zauzeti za tebe.

Volela bi, kada bi bilo moguće, da Metla nađe način i da izađe iz tog začaranog kruga izrabljivanja.
Meni nikad nije problem da postavim svoje uslove za posao.
Jedino što sam se nedavno zeznula i potpisala ugovor o tajnosti podataka na ogromnu sumu, pa sam morala da odradim otkazni rok.
Ništa te ne košta da probaš sa uslovljavanjem. Sa tvojim iskustvom mislim da bi posao mogla naći na svakom mestu slične vrste.
I, valjda si pokupila neke kontakte za sve ove godine, i poslovne ,i lične, koji bi se mogli zauzeti za tebe.
A dobro, nije sve bas crno niti belo
Od kad sam dobila neradne vikende mnogo mi je bolje. Prestala sam da trazim drugi posao jer mi se ne uklapa promena firme u privatne planove...
Meni su najveci problem svadbe i to me kolje. Sreca pa ih imam retko, to ugl drugi ljudi rade. Sad smo desetkovani pa moram ja da idem ponekad.
Ja imam super posao i volim ga, problem je moje telo sjebano. Nije za mene da rintam po suncu ili minusu. Tu zmaj nije kriv nista... Ko je zdrav ono juce prezivi uz malo umora, ja najebem....

Danas sam ceo dan prelezala i spavala u etape, ne znam gde je levo. To je prosto tako kad imam situaciju ko juce da me isrpi vrucina...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back