Kafić Šta trenutno radiš XIX

Nigde nisam pomenula da je 30 stepeni. Ja sam samo rekla da ne mogu ove vrućine da podnesem.
Ne interesuje me brojka, znam da mi je grozno vrućina.
Nisi ti, ali Metla pomenu da nije bilo ni 30 stepeni , na prošloj strani.
Inače, čekam majstore, dva dana smo rušili nešto što se zvalo šupa, ima građe za kamion.
Nabavili mešalicu i materijal za donju ploču, samo još da nađem stanicu na radiju koja pušta zidarske pesme i da poguram pivo u frižider.

Vi koji radite ste nahebali skroz, a ja se vraćam u vampir režim, izlazim kad sunce ode u Japan, ništa pre toga.
Završila sam inhalaciju, ostala bez obe pumpice. Iscureli mi recepti, poslala mail pre tri dana da mi obnove i ništa, nisu ni prstom mrdnuli, tako da sutra ranom zorom moram u dz. Znači stvarno su ludaci.
Mislim kad ti iscuri da ni ne moze da obnovi do sledeceg meseca, mozda zato nisu. Zovi ih pa saznaj sta je

Nisi ti, ali Metla pomenu da nije bilo ni 30 stepeni , na prošloj strani.
Inače, čekam majstore, dva dana smo rušili nešto što se zvalo šupa, ima građe za kamion.
Nabavili mešalicu i materijal za donju ploču, samo još da nađem stanicu na radiju koja pušta zidarske pesme i da poguram pivo u frižider.
Pa pise na aplikaciji
Znam ja da lazu, al nisam ja licno merila pa ne znam koliko je stvarno. A meni je svejedno, meni licno sve preko 25 smeta, isto mi da l je 39 il 45 ocu dumrem

Mislim kad ti iscuri da ni ne moze da obnovi do sledeceg meseca, mozda zato nisu. Zovi ih pa saznaj sta je
Sad je sledeći mesec, pisala sam im drugog juna. Bila u dz, naravno da moja dr ne radi, opet, šibnuli je negde u lokalnu ambulantu, a zamena je jedva čekala da izađem da dograbi telefon. Dadoh 5 crvenih za zdravlje. Još nije pakleno al se ja umorih. Danas legla penzija, ja u šoku, neko se zeznuo u pio, častila sam se sa pastrmkom prženom.:zaljubljena:

Sad je sledeći mesec, pisala sam im drugog juna. Bila u dz, naravno da moja dr ne radi, opet, šibnuli je negde u lokalnu ambulantu, a zamena je jedva čekala da izađem da dograbi telefon. Dadoh 5 crvenih za zdravlje. Još nije pakleno al se ja umorih. Danas legla penzija, ja u šoku, neko se zeznuo u pio, častila sam se sa pastrmkom prženom.:zaljubljena:
Neka si vala :kolac:
Dobro to si zavrsila
Jesi ti aktivirala one sestomesecne recepte?
Juu sad se setih pa meni sad vreme za podizanje terapije, pricam tebi a meni ce da istece recept :lol:

Ja se zarazila ovom serijom, ko je bese pitao sta ima za preporuku, evo ovo, meni je simpa, dobra glumacka ekipa

Screenshot_20250606-112003.png

Na more dođite, nema gusara.
Možda nešto vikingaPogledajte prilog 1738695 i lisica 😁

Ovde solidno smrljavo leto, poslednje sunce što prži imali pre 2n.
Sve se nadam nek ostane tako još 2n pa kad nam dođu naši nek zasija punim sjajem.
Il to il će okinuyi sneg 😆
U sledećem životu Lunjo, ja glista se dernjam u točku karme Norveška, fjord, gusta šuma, nemoj omašiti sestro karmo da završim ko doručak nekog vrapca u Srbiji opet. :rotf:

Ja bih ako moze da se rodim ko macka neke bogate usedelice u norveskoj, po mogucstvu kuca sa dvoristem, tu neko seoce u fjordovima...
Najveci stres u zivotu da mi bude vrabac koga pokusavam da ulovim u dvoristu, tri dana neuspesno, pa se nerviram kujem plan, pravim logistiku izmedju prezderavanja i dremanja ispred kamina... :aha:

Poslednja izmena:
Ja bih ako moze da se rodim ko macka neke bogate usedelice u norveskoj, po mogucstvu kuca sa dvoristem, tu neko seoce u fjordovima...
Najveci stres u zivotu da mi bude vrabac koga pokusavam da ulovim u dvoristu, tri dana neuspesno, pa se nerviram kujem plan, pravim logistiku izmedju prezderavanja i dremanja ispred kamina... :aha:

A pa neće da bude, ako ćeš da ideš napolje ima vrane da ti kradu hranu i kljucaju te a kukavice da ti seru na glavu.
Ne pitaj kako znam 😒

Back