- Poruka
- 122.254
Ovo na adi

Ajmo forumasi zovu nas na rostilj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo na adi

I ja upravo zbuckalaKafaaaaa!

Danas sam bila fotograf, ali se ne bavim fotografijom !!!!Lele mora vam ispricam danas kako smo se dva sata smejli do suza
Moram samo jedan uvod da bi shvatili foru
Ja tako cesto kad mi koleginica zakazuje klijente negodujem, kao ajde bezi bre, mrzi me da radim, ocu pijem kafu, i sl fore... To su sve fore naravno, ali cisto ono da iskazem kad me nesto mrzi da radim
I onda me ona iz fazona prozvala metla - KUSTOS. Kaze : "Ti ko da radis u muzeju pa bi samo da sedis pijes kafe!"
E sad danasnje desavanje:
Isli u muzej da nesto fotkamo
I dok ja namestam svetla, devojka koja je neki kustos tamo, sta li je, kaze: "Eto i ja se bavim fotografijom u slobodno vreme"
A ja sam alergicna na te izjave, momentalno pobesnim i ocu ti jjebem sve. Al naravno samo uz osmeh kazem - bas lepo
I pricamo posle koleginica i ja, kad smo dosle u studio... Zna ona kako mene te izjave nerviraju. Kazem ja njoj: "Mamu joj jjebem doslo mi da joj kazem - eto i ja KUSTOSHEM u slobodno vreme!"
"Kako se kaze pravilno ne znam al razumes sta hocu da kazem!"
Kad smo krenili svi u studiju da placemo od smejanja
I sad naravno krece zajebavanje na novi glagol koji sam smislia - kustoshenje (sh kao skola)
Večito jurim , a nekada i stignem na vreme.ja sam onaj treći tip ( niti kasnim, niti dolazim ranije)
ali, uvek sam na ivici da zakasnim i jurim
a to je zato što mrzim da kasnim, ali još više od toga mrzim da dođem na neželjeno mesto ranije, pa tempiram u minut![]()
Eveline, ne nasedaj. Elegantno sam napisala da kasnim i da sam vešticaVečito jurim , a nekada i stignem na vreme.
Sve što mogu sam koncipirala tako da se ne zna vreme polaska / dolaska i da se izbegne nečije cupkanje a i moje trčanje.
jesiEveline, ne nasedaj. Elegantno sam napisala da kasnim i da sam veštica
spora siVečito jurim , a nekada i stignem na vreme.
Sve što mogu sam koncipirala tako da se ne zna vreme polaska / dolaska i da se izbegne nečije cupkanje a i moje trčanje.
Nema frke i ja sam doktor onako iz pasije, takoreci hobiDanas sam bila fotograf, ali se ne bavim fotografijom !!!!

Fotkam mobilnim telefonom, profi sam skrozNema frke i ja sam doktor onako iz pasije, takoreci hobi![]()

al brzo kasnimspora si
To je toliko ukusno da ne zameram na zameni. Onaj drugi kome je hrana zamenjena ...pa nek mu je prijatno, žao mi samo ajana al ajd, neću sitničarim.ne nosim, neg pijemPliva Piksi preko Save,
nosi tursku kafu na vr' glave...

Zaiebi, jesi li ikad probala da plivaš u takvoj brzoj reci? Ja jesam par puta i inije bilo baš uživanje.ne nosim, neg pijem
a ne , ne plivam ja u tim pe**rskim rekama , za mene su brze , planinske jer sam spora.![]()
Naučila sam da plivam kao mala upravo u brzoj reci, bilo je i dubina preko glave ali većinom je ipak plitak tok.Mada , za mene tada sa 7 god je sve bilo duboko. Plivaš u mestu a naravno plivaš kontraZaiebi, jesi li ikad probala da plivaš u takvoj brzoj reci? Ja jesam par puta i inije bilo baš uživanje.
Kao klinac na slapovima krke, koje je to ludilo. Stojiš u mestu ako ideš kontra struji, ali ne dugo, čim malo posustaneš, odeeeee, odnese te voda.
Kao stariji sam plivao u Tari, kad smo bili na splavarenju. Od nas 15-20, nas trojica smo probali i brzo odustali.
Ja sam do sad u životo jednom ušao u Savu na Adi i jednom u Dunav na Lidu.Naučila sam da plivam kao mala upravo u brzoj reci, bilo je i dubina preko glave ali većinom je ipak plitak tok.Mada , za mene tada sa 7 god je sve bilo duboko. Plivaš u mestu a naravno plivaš kontra
Zato je meni posle sve ostalo bilo boza.
Nikad nisam plivala u velikoj ravničarskoj dubokoj i nezgodnoj reci.

Koja si ti šminkerkaPila prošlog vikenda Moku sa šlagom , preporuka konobara
Pa bila je fenomenalna. Moka je slična espresu , ali je punija aroma. U ogromnoj čaši. Šlag nije štedeo

A pa to je velika kutijaIscudjavam se cijeni caja od kamilice.
50 g caja od kamilice kosta kod nas 8,80 km ili 4,40 eura.
Da li je to normalno ljudi?
Ovo je u rifuzi 50 g.Do skoro bio oko euro do dva.A pa to je velika kutija
Kod nas one kutije sa kesicama, imaju ukupno oko 20-30g budu oko 150 din jeftine marke, a neke fensi marke oko 300-400