- Poruka
- 122.254
Bili na adi sa drustvom, igrali malo badminton, baldisala sam, nemam snage uopste, cim se umorim krece vrtoglavica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aha to je onako na meru pa moras u one cajnike, kontam. Nisam uzimala kamilicu na rinfuzOvo je u rifuzi 50 g.Do skoro bio oko euro do dva.
Kamilica je bila najjeftiniji caj,zato se i cudim da je najobicnija kamilica ovako skupa.Aha to je onako na meru pa moras u one cajnike, kontam. Nisam uzimala kamilicu na rinfuz
Recimo ja tako uzimam onaj uvin caj mesavinu i bude isto tako oko 400din, ne znam gramazu
Mislila sam da je kamilica jeftinija od ovih sto se koriste za lecenje, izgleda da nije
ko joj kažeKoja si ti šminkerka![]()
Šta ko, ja samo domaću kafu pijem i umačem čvarke u rakju, bre!ko joj kaže

ćuti, piješ one kao kafe sa srcima i nosiš roze bermudeŠta ko, ja samo domaću kafu pijem i umačem čvarke u rakju, bre!![]()
Najlepšijisam, daaaa!ćuti, piješ one kao kafe sa srcima i nosiš roze bermude

A da li će vašem istančanom ukusu ovo odgovarati:Najlepšijisam, daaaa!![]()
Ako ce da uplacuje staz?Dala otkaz pre mesec dana i konačno završila otkazni rok 30.4.
I šta radim poslednja tri dana ?
Pa isto to ali bez ugovora i za veće pare. Ajde, samo još ovo ću da im odradim dok ne pronađu nekoga, pa ću opet kao slobodnjak po pozivu kad hoću i kako hoću.

Може сама.Ako ce da uplacuje staz?

Vrh! Nahrani i gladna usta tu neka usput.A da li će vašem istančanom ukusu ovo odgovarati:
Pogledajte prilog 1722719

Znam da moze sama, zato i pitam. Ali ako ces sam uplacivati onda nemas sustinski vecu zaradu, jer ces dati deo na doprinose. Sta si onda uradio na kraju, isto ti ko i dok si u firmiМоже сама.
По закону има право.
Свако ко не ради или ''не ради'', може да пуни буџет самостално.
Имаш и тарифе.
Одавно.
https://www.pio.rs/sr/osnovice-za-uplatu-doprinosa
Живео рад на црно, шта рећи.
Зато се овде цео свет стуштио да 'послује'.
Zavisi od podla, tj. količine posla. Meni je svih ovih godina mnogo bolje ovako nego dok sam bio u agenciji. Više kinte, nema debila i ostalih podguznih muva, radiš za sebe i uživaš.Znam da moze sama, zato i pitam. Ali ako ces sam uplacivati onda nemas sustinski vecu zaradu, jer ces dati deo na doprinose. Sta si onda uradio na kraju, isto ti ko i dok si u firmi
Ma naravno sve je stvar izboraZavisi od podla, tj. količine posla. Meni je svih ovih godina mnogo bolje ovako nego dok sam bio u agenciji. Više kinte, nema debila i ostalih podguznih muva, radiš za sebe i uživaš.
Pa imaš dve opcije, ali tebi ako radiš u Srbiji prvi (Paypal) je skoro nemoguć. To je super za klijente van zemlje. Tu porez nije prevelik, ali je sve neizvesno i čudno. Uplatiš tromesečni porez od 100-200€ i kolika ti je penzija? A staž?Ma naravno sve je stvar izbora
Ali kad sam gledala cifre uopste nisu male da sama sebi uplacujem
Ali ok, ja sam hejter tog sistema sam za sebe jer meni licno ne odgovara iz razloga licne prirode. Tako da na sve to gledam sa te strane
Ko hoce i voli samo napred
Зависи коју тарифу одабереш.Znam da moze sama, zato i pitam. Ali ako ces sam uplacivati onda nemas sustinski vecu zaradu, jer ces dati deo na doprinose. Sta si onda uradio na kraju, isto ti ko i dok si u firmi

Baci to, šta će ti?Jel ima neko da ga ne mrzi da mi kupi upaljač ja ne mogu da izađem.![]()
Sad je svejedno.Baci to, šta će ti?
šta da baci, upaljač?Baci to, šta će ti?