Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lele mora vam ispricam danas kako smo se dva sata smejli do suza :rotf:
Moram samo jedan uvod da bi shvatili foru
Ja tako cesto kad mi koleginica zakazuje klijente negodujem, kao ajde bezi bre, mrzi me da radim, ocu pijem kafu, i sl fore... To su sve fore naravno, ali cisto ono da iskazem kad me nesto mrzi da radim
I onda me ona iz fazona prozvala metla - KUSTOS. Kaze : "Ti ko da radis u muzeju pa bi samo da sedis pijes kafe!"

E sad danasnje desavanje:
Isli u muzej da nesto fotkamo
I dok ja namestam svetla, devojka koja je neki kustos tamo, sta li je, kaze: "Eto i ja se bavim fotografijom u slobodno vreme"
A ja sam alergicna na te izjave, momentalno pobesnim i ocu ti jjebem sve. Al naravno samo uz osmeh kazem - bas lepo :malav:
I pricamo posle koleginica i ja, kad smo dosle u studio... Zna ona kako mene te izjave nerviraju. Kazem ja njoj: "Mamu joj jjebem doslo mi da joj kazem - eto i ja KUSTOSHEM u slobodno vreme!"
"Kako se kaze pravilno ne znam al razumes sta hocu da kazem!"
Kad smo krenili svi u studiju da placemo od smejanja :rotf:
I sad naravno krece zajebavanje na novi glagol koji sam smislia - kustoshenje (sh kao skola)
Danas sam bila fotograf, ali se ne bavim fotografijom !!!!

ja sam onaj treći tip ( niti kasnim, niti dolazim ranije)
ali, uvek sam na ivici da zakasnim i jurim
a to je zato što mrzim da kasnim, ali još više od toga mrzim da dođem na neželjeno mesto ranije, pa tempiram u minut :zkez:
Večito jurim , a nekada i stignem na vreme.
Sve što mogu sam koncipirala tako da se ne zna vreme polaska / dolaska i da se izbegne nečije cupkanje a i moje trčanje.

Srcem smuti u dvoristu

Tired Fat Cat GIF by Boomerang Official

Otvorili kod dz malecki restorančić turski. Naručim piletinu s povrćem u soja sosu i pirinač i ajan da probam. Dođem kući, pogledam kad ono...piletina s pečurkama i makaronama u soja sosu, pržen krompir, salatu, senf i majonez. Devojka zamenila kese. :rotf:To je toliko ukusno da ne zameram na zameni. Onaj drugi kome je hrana zamenjena ...pa nek mu je prijatno, žao mi samo ajana al ajd, neću sitničarim.

ne nosim, neg pijem
a ne , ne plivam ja u tim pe**rskim rekama , za mene su brze , planinske jer sam spora. :mrgreen:
Zaiebi, jesi li ikad probala da plivaš u takvoj brzoj reci? Ja jesam par puta i inije bilo baš uživanje.
Kao klinac na slapovima krke, koje je to ludilo. Stojiš u mestu ako ideš kontra struji, ali ne dugo, čim malo posustaneš, odeeeee, odnese te voda.
Kao stariji sam plivao u Tari, kad smo bili na splavarenju. Od nas 15-20, nas trojica smo probali i brzo odustali.

Zaiebi, jesi li ikad probala da plivaš u takvoj brzoj reci? Ja jesam par puta i inije bilo baš uživanje.
Kao klinac na slapovima krke, koje je to ludilo. Stojiš u mestu ako ideš kontra struji, ali ne dugo, čim malo posustaneš, odeeeee, odnese te voda.
Kao stariji sam plivao u Tari, kad smo bili na splavarenju. Od nas 15-20, nas trojica smo probali i brzo odustali.
Naučila sam da plivam kao mala upravo u brzoj reci, bilo je i dubina preko glave ali većinom je ipak plitak tok.Mada , za mene tada sa 7 god je sve bilo duboko. Plivaš u mestu a naravno plivaš kontra :lol:
Zato je meni posle sve ostalo bilo boza.
Nikad nisam plivala u velikoj ravničarskoj dubokoj i nezgodnoj reci.

Naučila sam da plivam kao mala upravo u brzoj reci, bilo je i dubina preko glave ali većinom je ipak plitak tok.Mada , za mene tada sa 7 god je sve bilo duboko. Plivaš u mestu a naravno plivaš kontra :lol:
Zato je meni posle sve ostalo bilo boza.
Nikad nisam plivala u velikoj ravničarskoj dubokoj i nezgodnoj reci.
Ja sam do sad u životo jednom ušao u Savu na Adi i jednom u Dunav na Lidu.
Sava i nije toliko loša, ali je Dunav katastrofa, ušao sam brzo, izašao još brže. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back