pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.165
boles ne popušta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam onaj treći tip ( niti kasnim, niti dolazim ranije)Naravno da sam stigla ranije na teren i sad cekicam
Kad cu da pocnem da kasnim hbt

misliš i onaj koji kasni, i koji ne kasni, i koji se šteluje u minut?Ja sam onaj najbolji tip.![]()
Mrzim da kasnim i onda jurim da stignem malo ranije pa se zajebem i stignem mnogo ranijeja sam onaj treći tip ( niti kasnim, niti dolazim ranije)
ali, uvek sam na ivici da zakasnim i jurim
a to je zato što mrzim da kasnim, ali još više od toga mrzim da dođem na neželjeno mesto ranije, pa tempiram u minut![]()

meni kad je bus u pola 6, u 5 i 10 ja sam još u gaćama i kofer nezašniranMrzim da kasnim i onda jurim da stignem malo ranije pa se zajebem i stignem mnogo ranije![]()
Ma ja uglavnom dođem malo ranije. Ne volim da čekam druge, pa ni ja neću da mene čekaju.misliš i onaj koji kasni, i koji ne kasni, i koji se šteluje u minut?

kad budeš rekao treći put, poverovaćemo jeeMa ja uglavnom dođem malo ranije. Ne volim da čekam druge, pa ni ja neću da mene čekaju.
Inače sam najbolji tip, onako uopšteno.![]()

Pa i ja volim da se bavim fotografijom u slobodno vreme.Lele mora vam ispricam danas kako smo se dva sata smejli do suza
Moram samo jedan uvod da bi shvatili foru
Ja tako cesto kad mi koleginica zakazuje klijente negodujem, kao ajde bezi bre, mrzi me da radim, ocu pijem kafu, i sl fore... To su sve fore naravno, ali cisto ono da iskazem kad me nesto mrzi da radim
I onda me ona iz fazona prozvala metla - KUSTOS. Kaze : "Ti ko da radis u muzeju pa bi samo da sedis pijes kafe!"
E sad danasnje desavanje:
Isli u muzej da nesto fotkamo
I dok ja namestam svetla, devojka koja je neki kustos tamo, sta li je, kaze: "Eto i ja se bavim fotografijom u slobodno vreme"
A ja sam alergicna na te izjave, momentalno pobesnim i ocu ti jjebem sve. Al naravno samo uz osmeh kazem - bas lepo
I pricamo posle koleginica i ja, kad smo dosle u studio... Zna ona kako mene te izjave nerviraju. Kazem ja njoj: "Mamu joj jjebem doslo mi da joj kazem - eto i ja KUSTOSHEM u slobodno vreme!"
"Kako se kaze pravilno ne znam al razumes sta hocu da kazem!"
Kad smo krenili svi u studiju da placemo od smejanja
I sad naravno krece zajebavanje na novi glagol koji sam smislia - kustoshenje (sh kao skola)

Ti moze, imas protekcijuPa i ja volim da se bavim fotografijom u slobodno vreme.![]()
![]()

Vrlo lako ces dobiti gi tegobe ako to uradis. Tipa bol u zelucu, povracanje, prolivcina...Pitanjce, smem li dva Nimulida odjednom, vratila se sa previjanja, bolovi su pakleni. Popila sam jedan, ali ne deluje, nije bilo onog drugačijeg.

Bila u bolnici, ne daju ništa sem papira, a sutra idem na redovno previjanje. Med brat je bio toliko nežan i pažljiv da mi je zavoj spao sa čarapom. Sestre u dz su nemilosrdne, ja kukam a one motaju, bar ne spada krpa, sad sam mrtvosana i ne mogu opet da izlazim, nema šanse. Sutra moram i kod dežurne dr po uput za ponedeljak pa ću pitati za boce, bar par dana da odmorim malo.Vrlo lako ces dobiti gi tegobe ako to uradis. Tipa bol u zelucu, povracanje, prolivcina...
Moras razmak barem 4-6h da napravis (inace je za njega 12h razmak ali ajde ja zbog delovanja na creva kazem minimum 4-6h da prodje)
Trebalo je sa previjanja da ides kod bili koje dr i kazes daj injekciju, ali ti nista ne slusas izgleda![]()
Obavezno trazi boce, kazi ubija me zeludac od lekova (filuj malo drami glumi)Bila u bolnici, ne daju ništa sem papira, a sutra idem na redovno previjanje. Med brat je bio toliko nežan i pažljiv da mi je zavoj spao sa čarapom. Sestre u dz su nemilosrdne, ja kukam a one motaju, bar ne spada krpa, sad sam mrtvosana i ne mogu opet da izlazim, nema šanse. Sutra moram i kod dežurne dr po uput za ponedeljak pa ću pitati za boce, bar par dana da odmorim malo.