Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo išli da gledamo stanove. U glavi mi je ringišpil. Sve mi se pomešalo. :sad2: Kakav stresan posao je kupovina stana, užas.
Termo blok, termoizolacija, hidroizolacija, alu stolarija, pvc stolarija, italijanska keramika, španska keramika, parket hrastov, parket bukov, sa čvorovima, bez čvorova, tarket parket... Ludilo... I treba sve uklopiti, i kvadraturu, i raspored prostorija, i budžet, i lokaciju... Glava će mi se raspasti.

A u gradu ludilo, isli do sismisa u najvecu spicu, kreni stani ceo put....kud ide ovoliki svet
Dosli kuci, zbuckala rucak, dok se to pece ja cu da dignem krake da dremkam
Nocima ne spavam dobro, podocnjaci do poda, sva sam ko da su me tukli, plus me neki virus hvata izgleda, golica me dusnik tera me na suvi kasalj, vec tri dana me tako smara

Ja inače spavam odlično, ali noćas nisam spavala uopšte. Celu noć sam premeravala stanove, kupovala nameštaj, vraćala rate kredita... Bar sam mislila da me to muči, i da zbog toga ne spavam.
Jutros oko 6h uzmem telefon, i na FB mi prvo iskoči objava gde čestitaju punoletstvo nekom momku, za koje ja imam 5 naručenih torti. I razmišljam ako mu je danas rođendan, zašto slave sutra. Jer sam sasvim opušteno juče dekorisala jednu tortu koja mi je za danas, a ove za punoletstvo su mi za sutra, i to ću polako, imam ceo dan. Ne da mi đavo mira, ustanem da pogledam u tefter, kad ono - torte su za danas. :zeek: Srećom, svi su rekli da će doći posle podne, pa sam sve stigla da završim na vreme. Zbogom pameti.
I zapravo zbog tog nisam spavala noćas, podsvest je pokušavala to da mi kaže. A ne zbog stana, tu ionako ništa ja ne odlučujem.

Ja inače spavam odlično, ali noćas nisam spavala uopšte. Celu noć sam premeravala stanove, kupovala nameštaj, vraćala rate kredita... Bar sam mislila da me to muči, i da zbog toga ne spavam.
Jutros oko 6h uzmem telefon, i na FB mi prvo iskoči objava gde čestitaju punoletstvo nekom momku, za koje ja imam 5 naručenih torti. I razmišljam ako mu je danas rođendan, zašto slave sutra. Jer sam sasvim opušteno juče dekorisala jednu tortu koja mi je za danas, a ove za punoletstvo su mi za sutra, i to ću polako, imam ceo dan. Ne da mi đavo mira, ustanem da pogledam u tefter, kad ono - torte su za danas. :zeek: Srećom, svi su rekli da će doći posle podne, pa sam sve stigla da završim na vreme. Zbogom pameti.
I zapravo zbog tog nisam spavala noćas, podsvest je pokušavala to da mi kaže. A ne zbog stana, tu ionako ništa ja ne odlučujem.

Univerzum misli o svemu :lol:

A u gradu ludilo, isli do sismisa u najvecu spicu, kreni stani ceo put....kud ide ovoliki svet
Dosli kuci, zbuckala rucak, dok se to pece ja cu da dignem krake da dremkam
Nocima ne spavam dobro, podocnjaci do poda, sva sam ko da su me tukli, plus me neki virus hvata izgleda, golica me dusnik tera me na suvi kasalj, vec tri dana me tako smara
kako je sismis :heart:
bas dugo nisi pisala o njoj, il je meni promaklo

Ako sam nesto ruznije od ovih bivits imuno buster vitamina popila evo ne znam, kao da sam razmutila tri kasike secera u vodu, fuj. Mnogo lepsi ukus ima ortamol ili fortacel....
Bili do dr da poslusa pluca, sve ok, virusno srranje klasika. Naravno da je krenula da mi baca antibiotik. Pa sam je zaustavila. De si posla sestro da te pitam jesi li krstena. Kad ste trebali da mi date injekcije bilo je ne moze ne daje drzava, a za virusne prehlade vam daje da se dobacujete kako hocete tabletama, pickalivammaterina svima. Pa se onda dozvala pameti dala da odradim leukocitarnu formulu pa onda da vidimo treba li sta. Al to moram ja da reagujem, jer sam izgleda lekar umesto lekara u ordinaciji. Kod advokata moras da si pravnik, kod vodoinstalatera moras i u cevke da se razumes da te ne znenze, kod elektricara da drzis u malom prstu celu magnetnu indukciju.... Oce li neko bre da radi svoj posao od pocetka do kraja

IMG_20241021_063206.jpg
šta ću sa ovim...bila ćerka na prezentaciji...
Jednu kesicu otvorili,pa to je otrov, još je i kiselo.
Mi inače jedemo jako ljuto ali ovo je teški veštak koji ne može da prija.

U Staroj Pazovi.
Beograd je za naše mogućnosti prevelik zalogaj. I ovo nije mali, ali znatno je manji.
Пролазила сам ових дана кроз Пазове.
Спојиле су се са Београдом.
А притом имају шмек мале средине што је свакако, из мог угла, боље него Бг.
Нпр. Вишњичка Бања је на 6 км од центра Београда али ја бих увек пре купила стан у Пазови.

Пролазила сам ових дана кроз Пазове.
Спојиле су се са Београдом.
А притом имају шмек мале средине што је свакако, из мог угла, боље него Бг.
Нпр. Вишњичка Бања је на 6 км од центра Београда али ја бих увек пре купила стан у Пазови.
Sin moje drugarice je kupio stan u Višnjičkoj banji. Bio je 1950e m2, trebalo je da se useli u junu, sada je upitan i početak novembra.
Nama je sada najbitnije da Dušanu banka odobri kredit.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back