Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sin moje drugarice je kupio stan u Višnjičkoj banji. Bio je 1950e m2, trebalo je da se useli u junu, sada je upitan i početak novembra.
Nama je sada najbitnije da Dušanu banka odobri kredit.
Da li ima nekog realnog osnova da ne odobri?
Da je investitor nepouzdan, nisu mozda cisti papiri? On ima ugovor za stalno?
Visina primanja ce da utice na kamatu koju odrede.
I kontaktirajte vise banaka.

Mislim da nema realnog osnova da ne dobije kredit, ali opet, šta znam.
Investitor je okej, bar koliko smo se raspitali.
Ima ugovor za stalno, i ima pristojnu platu.
Ima para za 24% učešća.
Ići će u više banaka, naravno. Rekli su nam da trenutno najpovoljnije kamate na stambene kredite imaju aik, otp, poštanska štedionica i inteza.

Mislim da nema realnog osnova da ne dobije kredit, ali opet, šta znam.
Investitor je okej, bar koliko smo se raspitali.
Ima ugovor za stalno, i ima pristojnu platu.
Ima para za 24% učešća.
Ići će u više banaka, naravno. Rekli su nam da trenutno najpovoljnije kamate na stambene kredite imaju aik, otp, poštanska štedionica i inteza.
Onda je to samo strah od eventualno nekog nedajboze pupu daleko bilo i, normalno, svi smo prosli al kod vecine bude ok.
U nase vrijeme je samo erste nudio fiksnu, mi smo ipak uzeli kombinovanu. Otp je bio najpovoljniji ali nismo njih izabrali. Drugu su zatezali sa nekim dodatnim zahtjevima, pa je i on odustao od njih a godinama su bili ubjedljivo prvi po stambenim kreditima. Mozda i sada imaju najvise ugovora za stambene

FB_IMG_1729536310055.jpg

:rotf: :rotf:

Afric ❤️
kapiram da ti je virus poslednje sto ti trenutno treba, ali s druge strane sama cinjenica da je na virusnu infekciju odganizam ko iz topa odreagovao visokom temperaturom znaci da ti imuni sistem radi odlicno 💪💪
i daleko mladji zdrav organizam bi identicno odreagovao kao tvoj, prema tome drz se proci ce, ali jasno je da je imuni sistem ocuvan i u uz tebe 💪💪 uprkos silnim, po njega invazivnim terapijama

Ubiću je...
Uđem u sobu da je budim za školu a ono smrdi kao u muškoj svlačionici.
Soba sređena pod konac , ništa mi nije jasno.
Onda vidim čizme za jedrenje uključene na sušač za obuću.
Dakle...od subote su bile u nekoj kesi natopljene jezerskom smrdljivom vodom pa ih je stavila sad da se suše kad su se razvili smradovi i bakterije.
Ne verujem da će ikada moći da se operu od toga.
Potopila u deterdžent, pa ću u vodu sa sirćetom, a ako neko ima još neku ideju nek napiše.
Nisu ni jeftine a nema ni da se kupe u našoj zemlji pa da joj odbijem od ušteđevine i naučim je pameti.

Hvala.
On je rešio da kupi stan, jer ne može celog života biti podstanar. Mislim može, ali zašto bi. Mi bismo mogli da prodamo deo zemlje i da mu kupimo stan, ali zašto bi to radili. On ima pristojnu platu, i bolje da mu dajemo deo rate za kredit, a zemlja neka stoji. Najlakše je prodati.

Njiva i stoka se čuva, to te hrani.
Potpuno si u pravu, bolje mu dodaj na ratu nego da prodaješ.

Ubiću je...
Uđem u sobu da je budim za školu a ono smrdi kao u muškoj svlačionici.
Soba sređena pod konac , ništa mi nije jasno.
Onda vidim čizme za jedrenje uključene na sušač za obuću.
Dakle...od subote su bile u nekoj kesi natopljene jezerskom smrdljivom vodom pa ih je stavila sad da se suše kad su se razvili smradovi i bakterije.
Ne verujem da će ikada moći da se operu od toga.
Potopila u deterdžent, pa ću u vodu sa sirćetom, a ako neko ima još neku ideju nek napiše.
Nisu ni jeftine a nema ni da se kupe u našoj zemlji pa da joj odbijem od ušteđevine i naučim je pameti.
Natopi u asepsol, on ne ostecuje materijel a dezinfikije

Njiva i stoka se čuva, to te hrani.
Potpuno si u pravu, bolje mu dodaj na ratu nego da prodaješ.
Isto razmišljamo. Muž je za opciju da ne podiže kredit, to je ropstvo, to je omča oko vrata... On je za 8 godina podstanar kog staža dao 20000e za kirije. Da smo mu tada dali pare za učešće, bio bi na pola puta sa otplatom kredita. A da ne pričam o tome da smo 2008. godine dali za auto 20 000e, a garsonjera u Beogradu koštala 30000e. Kada tada nismo bili pametni, hajde da budemo sada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back