Ima li affro,ne vidim je
Mi smo na Hvaru od subote
Prstom ne mrdam,klinci uzivaju
Voda je ocaravajuci cista
Mi smo na Hvaru od subote
Prstom ne mrdam,klinci uzivaju
Voda je ocaravajuci cista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izanaliziraj kroz dan dva,mozda je zaista bilo i teskom afektu kad nije vidio nacin da ubode drugacije,mada nije ni to opravdanje ali ajde ..On je taj ali ja neću. Ovaj put će mi trebati mnogo vremena da zakopam zlo koje je rekao. Razbio me na hiljadu komada.
Можда и не могу.Nego da vam kazem, a vec sam vam rekla, dz stari grad treba dici u vazduh
Decenija me tamo lagali da nemju mogucnost da mi daju analize koje mi trebaju
Evo sad u surcinskim dr mi dala uput za kbc laboratoriji i tamo da sve lepo testiram
Mene slali privatno placala sam silne pare jer su me fortali da to ne moze drzavno
Pusku da uzmem da udjem tamo i da izadjem u novine
Onda sedi s njim i kazi mu koliko te povredilo to sto je rekao, izbaci to iz sebe i reci mu, bice lakse posle toga...aj polako![]()
Imaju ogranicenja naravno, ali ovo su mogli i pre mogu i sad. Nego goveda nece da rade, oce da ides privatno kod njih. Kad im dodjes drzavno oni otaljavajuМожда и не могу.
Маса анализа ти зависи од буџета који добија установа, а добија га спрам пројекција људи из установе.
Ако имају лоше пројектанте тј. шефове, па још ако исти хоће да се чепе неком одозго тиме како су штедљиви, ето ти установе која ради само елементарно.
Не знам заиста за Стари Град.Imaju ogranicenja naravno, ali ovo su mogli i pre mogu i sad. Nego goveda nece da rade, oce da ides privatno kod njih. Kad im dodjes drzavno oni otaljavaju
Sistem je problem, a i dr su zrtve sistema i mi sa njima, to je meni jasno. Ali bezobrazluk koji imaju lelari kad rade drzavno ne moze da se opravda nicim
Bila od pola 7 do 2, došla kući ustvari dovela me ona zena, toliko sam se umorila da ti me mogu opisati. Po ovakvom danu, ja ovakva, dobro sam ostala živa.Gde nam je @Afroo, trebalo bi da joj je danas gotov rezultat magnetne.
odlicna si AfricBila od pola 7 do 2, došla kući ustvari dovela me ona zena, toliko sam se umorila da ti me mogu opisati. Po ovakvom danu, ja ovakva, dobro sam ostala živa.
pa mladi od dvadeset i nesto se vuku ko prebijeni na ovim vrucinama, svaka ti cast 
Колико је често сунчано?Sinoć sam se vratila iz BL, bila sam od četvrtka tamo. Svaki dan po dva stepena toplije, jedva sam dočekala da se vratim. Ništa ne možeš po onim vrućinama, baš sam se odvikla.
Ovdje je trenutno 16 stepeni i sunčano, valjda će biti do 21 danas. To je ono što volim, sunčano ali ne prevruće.

E rezultat je posebna priča. Imam naku tackicu na mozgu, pa će mi sutra posle konzilijuma javiti šta su odlučili. Kaze dr da se ne radi ispod 4mm ako sam dobro razumela onako uplašena i sludjena, čekam sutra. Došla kući i spavala verovatno 20 sati od straha i stresa, o umoru tek da ne pričam.A rezultat?
Све то сређује медицина уз нашу помоћ. Биће то добро.E rezultat je posebna priča. Imam naku tackicu na mozgu, pa će mi sutra posle konzilijuma javiti šta su odlučili. Kaze dr da se ne radi ispod 4mm ako sam dobro razumela onako uplašena i sludjena, čekam sutra. Došla kući i spavala verovatno 20 sati od straha i stresa, o umoru tek da ne pričam.![]()
Ljeti je često sunčano, s tim što se u jednom danu može promijeniti nekoliko puta, red oblaka, red sunca... Sad ljeti se naveče vidi i do 10 sati kao da je dan. Meni je ovdje problem kombinacija kiše i vjetra, ali temperature mi ne smetaju.Колико је често сунчано?
Упознала сам у јулу младића, Ирца, из Белфаста.
Имала сам утисак да Сунце горе никад не сија колико је био фасциниран овим нашим.
Његов највећи утисак је била зелена трава, а Сунце гори као шашаво. Мислио је да је код нас спаљена земља.
Usvoji meLjeti je često sunčano, s tim što se u jednom danu može promijeniti nekoliko puta, red oblaka, red sunca... Sad ljeti se naveče vidi i do 10 sati kao da je dan. Meni je ovdje problem kombinacija kiše i vjetra, ali temperature mi ne smetaju.

А остала годишња доба и Сунце?Ljeti je često sunčano, s tim što se u jednom danu može promijeniti nekoliko puta, red oblaka, red sunca... Sad ljeti se naveče vidi i do 10 sati kao da je dan. Meni je ovdje problem kombinacija kiše i vjetra, ali temperature mi ne smetaju.
Svakako je manje sunca nego kod nas, ali ne znam statistiku. Nije ni da budu dugi periodi bez sunca, već u jednom danu se mogu sva godišnja doba izredati. Zimi je najdepresivnije jer je kratak dan, kao i kod nas, ali ovdje zimi baš često pada kiša, a snijeg skoro da i nemaju, ako padne nastane kolaps jer oni nemaju zimsku opremu za vozila. Meni i zima više odgovara kad moram ići vani jer se samo sjetim kako sam u BL morala svako jutro čistiti snijeg s auta, pa onda se ne mogu ni parkirati jer snijega napada toliko da zatrpa parking na poslu, ne možeš ni pješke jer dok čiste ceste zatrpaju trotoare... Ali, recimo, ako gledaš iz kuće, pa vidiš vani snijeg i sija sunce, mnogo je ljepše nego ako ti cijeli dan prepada kiša.А остала годишња доба и Сунце?
Ни мени није проблем ниска температура али недостатак сунчаних дана би ми био.