Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vam nekada dođe da izudarate svoje roditelje? Ili makar da ih povučete za uši? :evil:
Moja mama je u ponedeljak otišla u banju. Nije mogla kao normalan svet da ide na terapije, da šeta, da čita, nego je morala da ide na bazen. Jutros mi kaže da je boli grlo i da kašlje.
Pa se mislim da li da sednem u auto, odem i iščupam joj uši.
Epilog: vodim je kući, sa temperaturom i pritiskom 190/90.
Lepo kažem - nemoj mama u banju, stara si, najbolje ti je kod kuće... Jok
Sada samoj sebi čestitam što nisam dozvolila da ide sa penzionerima u Jošaničku banju, a hoću da samu sebe išamaram što sam uopšte ponudila kompromis.
Ali dobro, bar sam za 45 minuta stigla do nje.

Средиће се то, деца су мало себична у том периоду, плаше се да ће изгубити своју позицију. Навићи ће се.

Deca su mi u šoku
On bi ako moze bez te bebe
A ona hoce bebu, i da bude devojcica
Ona je plakala od srece
A on je plakao od tuge

Umrecu
kad se odšokiraju, a svako tako velike vesti dočeka nesnađen, biće oni srećni i uzbuđeni zbog dolaska brata ili sestre, biće ti pomoć i podrška
a i ti ćeš im u tome pomoći, sve će da se slegne očas

A razmisljam sada milion na sat
Ne sto na sat
Vec milion
Zamolili su me da dodjem jos dve smene na posao sutra i prekosutra u nocne
I onda idem na godsinji sve sto imam
Prakticno do avgusta i onda bolovanja
Msm ako sve bude kako treba jel
I onda sad mi se mota po glavi
Pa bicu kuci sa njima
Mocicu vise da im se posvetim nego sada kada trcim na tri posla

Шта сам сад чула...инфлуенсер направио неку збрчкотину од кромпира и продаје кесицу 650 динара...и деца купују :dash:

Tacno sam pod stresom
Ja sam sigurna da postoje standardni fazoni koje preporučuju dečji psiholozi roditeljima u ovakvoj situaciji, samo pitaj, i to što pre, da od starta budeš pametna, jer to je najnormalnija i česta situacija u životu
Nisi vas ni u šta uvalila, baš je super sve to, i njima će biti, čim se slegne vest

Deca su mi u šoku
On bi ako moze bez te bebe
A ona hoce bebu, i da bude devojcica
Ona je plakala od srece
A on je plakao od tuge

Umrecu

Znaš, nije samo D bio taj neće valjda iz prve, nego i ja :mrgreen:
Najstarija sestra je od mene starija 11, druga 7.
I dok je najstarija bila užasno protiv i durila se, toliko je mlađa dovlačila drugare iz škole da me gledaju :lol:
Posle su se mesta okrenula pa me je starija volela više od mlađe, da bi se na kraju izbalansiralo i da smo postale tri matore sestre :lol:
Ono što je najstarijoj smetalo ns početku jeste predpubertet i to što ju je bilo blam jer je mislila da joj je mama matora, ne kontajuci da je mama bila baš baš mlada kad je nju dobila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back