pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.948
jednom žena moja pričala komšinici da će da kupi mejbi bejbi
komšinica mislila da je to neka igračka iz meka
komšinica mislila da je to neka igračka iz meka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je normalno, implantacija....Mislim zbog rozikastog sekreta
Valjda ga nece biti vise

Epilog: vodim je kući, sa temperaturom i pritiskom 190/90.Da li vam nekada dođe da izudarate svoje roditelje? Ili makar da ih povučete za uši?
Moja mama je u ponedeljak otišla u banju. Nije mogla kao normalan svet da ide na terapije, da šeta, da čita, nego je morala da ide na bazen. Jutros mi kaže da je boli grlo i da kašlje.
Pa se mislim da li da sednem u auto, odem i iščupam joj uši.
čestitam!Pa trudna sam
***** te![]()

kad se odšokiraju, a svako tako velike vesti dočeka nesnađen, biće oni srećni i uzbuđeni zbog dolaska brata ili sestre, biće ti pomoć i podrškaDeca su mi u šoku
On bi ako moze bez te bebe
A ona hoce bebu, i da bude devojcica
Ona je plakala od srece
A on je plakao od tuge
Umrecu

Немој то себи и беби да радиш. Све ће се средити, мораће да прихвате, наћи ћеш начина да их одобровољиш...Jao Boze
U sta sam nas uvalila
I to mi sevne kroz glavu

Ja sam sigurna da postoje standardni fazoni koje preporučuju dečji psiholozi roditeljima u ovakvoj situaciji, samo pitaj, i to što pre, da od starta budeš pametna, jer to je najnormalnija i česta situacija u životuTacno sam pod stresom
Uključi ga u sve,neka se osjeća već sad kao zaštita i stariji brat. Vodi ga kad budeš isla na ultrazvuk ,u sve gdje god mozes ,neka osjeti da je važan i biće presrećan. Plasi se da dijeli vašu ljubav,sve je to normalno.Jao Boze
U sta sam nas uvalila
I to mi sevne kroz glavu
SrećnoCestitacemo kad obavim UZ
Msm hvala svima, volela bih da sve bude ok ali sam i preplasena
Imala sam malo i rozikastog sekreta danas
Nista strasno ali nisam morala da ga vidim
Mozda jer sam u danima kad bih inace dobila
A i imali smo odnos juce
Otkud znam
Nek bude kako bude
Deca su mi u šoku
On bi ako moze bez te bebe