- Poruka
- 63.764
Мислим да Метла овај пост неће видети, тако ми се јављаTi si sledeća! Buhahahaha!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да Метла овај пост неће видети, тако ми се јављаTi si sledeća! Buhahahaha!![]()

Danas sam tacno 28. Dan ciklusaSto volim kad mi se uslisi naredbaeto vidis da nije bilo tesko, dobro tebi mozda jeste boli kad ubadaju, ali zarad forumaske srece treba da se zrtvujes, pa dabome
E sad, ovo je rezultat 18.dana od ovulacije, a moze i da bude 4.nedelja trudnoce
Dakle u sta gledamo? Ocemo da trupamo i cepamo majicu tati?![]()

Morala sam da pronađem post.A ne moze da se desi nista od jednog puta
Nemoguce

Će da joj pošaljem na Viber.Мислим да Метла овај пост неће видети, тако ми се јавља![]()

Što je lepo kad se probudiš i pročitaš ovako nešto.Danas sam tacno 28. Dan ciklusa
Tj 4. Nedelja

Читам те, шмизлоElegantno cu preskociti neke postove![]()

Čuveni jedan put, hahaha.Morala sam da pronađem post.
Sve je moguće, sem drvenog šporeta. A i on je moguć, ako se ne loži.![]()

Dobro je, ljubac za pilicu.Као самлевене, обе...немамо температуру, имамо главобољу. Она је синоћ имала 37.7, до пола 2 је почела да пада и заспале смо. Хвала што бринеш![]()
Сад опет имамо, ја 37.5, она није хтела да мери, спава...Dobro je, ljubac za pilicu.
Znala sam da neces izdrzati do vikenda
Neka malo, mora telo da se izbori. Nastavi samo sa C vitaminom.Сад опет имамо, ја 37.5, она није хтела да мери, спава...
SvakodnevnoDa li vam nekada dođe da izudarate svoje roditelje? Ili makar da ih povučete za uši?
Moja mama je u ponedeljak otišla u banju. Nije mogla kao normalan svet da ide na terapije, da šeta, da čita, nego je morala da ide na bazen. Jutros mi kaže da je boli grlo i da kašlje.
Pa se mislim da li da sednem u auto, odem i iščupam joj uši.
ja lepo kazem da ja imam maloletno dete od 66 godČestitke od srca.Pa trudna sam
***** te![]()
Moja se penjala na merdevine da bere visnje.Da li vam nekada dođe da izudarate svoje roditelje? Ili makar da ih povučete za uši?
Moja mama je u ponedeljak otišla u banju. Nije mogla kao normalan svet da ide na terapije, da šeta, da čita, nego je morala da ide na bazen. Jutros mi kaže da je boli grlo i da kašlje.
Pa se mislim da li da sednem u auto, odem i iščupam joj uši.
Cestitacemo kad obavim UZČestitke od srca.
Polako, Boki, biće sve ok.Cestitacemo kad obavim UZ
Msm hvala svima, volela bih da sve bude ok ali sam i preplasena
Imala sam malo i rozikastog sekreta danas
Nista strasno ali nisam morala da ga vidim
Mozda jer sam u danima kad bih inace dobila
A i imali smo odnos juce
Otkud znam
Nek bude kako bude
Не односите се сад, смирите се мало и биће то све ок...Cestitacemo kad obavim UZ
Msm hvala svima, volela bih da sve bude ok ali sam i preplasena
Imala sam malo i rozikastog sekreta danas
Nista strasno ali nisam morala da ga vidim
Mozda jer sam u danima kad bih inace dobila
A i imali smo odnos juce
Otkud znam
Nek bude kako bude
Kasni sad, sad mozes da ga pipas koliko ocesNecu ga vise pipnuti![]()