Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto volim kad mi se uslisi naredba :zelenko: eto vidis da nije bilo tesko, dobro tebi mozda jeste boli kad ubadaju, ali zarad forumaske srece treba da se zrtvujes, pa dabome :zelenko:

E sad, ovo je rezultat 18.dana od ovulacije, a moze i da bude 4.nedelja trudnoce
Dakle u sta gledamo? Ocemo da trupamo i cepamo majicu tati?:brus:
Danas sam tacno 28. Dan ciklusa
Tj 4. Nedelja

Da li vam nekada dođe da izudarate svoje roditelje? Ili makar da ih povučete za uši? :evil:
Moja mama je u ponedeljak otišla u banju. Nije mogla kao normalan svet da ide na terapije, da šeta, da čita, nego je morala da ide na bazen. Jutros mi kaže da je boli grlo i da kašlje.
Pa se mislim da li da sednem u auto, odem i iščupam joj uši.

Da li vam nekada dođe da izudarate svoje roditelje? Ili makar da ih povučete za uši? :evil:
Moja mama je u ponedeljak otišla u banju. Nije mogla kao normalan svet da ide na terapije, da šeta, da čita, nego je morala da ide na bazen. Jutros mi kaže da je boli grlo i da kašlje.
Svakodnevno :aha: ja lepo kazem da ja imam maloletno dete od 66 god

Moja se penjala na merdevine da bere visnje.

Cestitacemo kad obavim UZ 🙂
Msm hvala svima, volela bih da sve bude ok ali sam i preplasena
Imala sam malo i rozikastog sekreta danas
Nista strasno ali nisam morala da ga vidim
Mozda jer sam u danima kad bih inace dobila
A i imali smo odnos juce
Otkud znam
Nek bude kako bude
Не односите се сад, смирите се мало и биће то све ок...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back