Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, jeste culi vest da dnk analiza onog auta sto su mislili da je udario malu danku uopste nema njen dnk nigde ni na njemu ni u njemu
Nas neko opasno zajjebava iz ministarstva policije
Ko ce nas da stiti, ko ce da procesuira, kome ces da se obratis za pomoc sutra ako te drzava hebe kako hoce, sta si ti kao obican gradjanin?

Nego, jeste culi vest da dnk analiza onog auta sto su mislili da je udario malu danku uopste nema njen dnk nigde ni na njemu ni u njemu
Ko ce nas da stiti, ko ce da procesuira, kome ces da se obratis za pomoc sutra ako te drzava hebe kako hoce, sta si ti kao obican gradjanin?

Ja mislim da ona uopšte nije udarena. Cela priča je besmislena.

Ја се надам и мислим да је дете живо и здраво.
Ови магарци признали, леша нема, не могу да их осуде, за то време дете стигло у нову породицу...свака теорија је боља од оне да је убијена :(

Ja mislim da ona uopšte nije udarena. Cela priča je besmislena.
Pa ne znam.... Nije nase da znamo
Gde je institucija koja to treba da zna? Lazira podatke za javnost izgleda
Ovo je strasno, za sve nas, jer sutra bilo kome bilo sta da se desi kome ti da se obratis? Ni jedna institucija ne radi kod nas, zastrasujuce je bre sve ovo

Pa ne znam.... Nije nase da znamo
Gde je institucija koja to treba da zna? Lazira podatke za javnost izgleda
Ovo je strasno, za sve nas, jer sutra bilo kome bilo sta da se desi kome ti da se obratis? Ni jedna institucija ne radi kod nas, zastrasujuce je bre sve ovo

To što nisu našli tragove ne znači da ne rade.
Priča je besmislena sa tom dvojicom.

Ја се надам и мислим да је дете живо и здраво.
Ови магарци признали, леша нема, не могу да их осуде, за то време дете стигло у нову породицу...свака теорија је боља од оне да је убијена :(
I to je bolje nego da je drzi neki pedofil ko zna gde...
Kad moramo tako hbt da pricamo
Ma ovo je ludilo gde mi zivimo

Kako bre redzi izadje ministar na konferenciju izbaci neke info kao resio slucaj
Sta si bre resio kad nemas dokaze ni za jednu tvrdnju koju si reko ispred kamera
Oni nas jjebu u mozak

Šta znači rešen slučaj? I šta ima ministar da izjavljuje i da trči pred rudu?
Zato im je i propao slučaj jer svi lupetaju kao otvoren prozor.

Setih se, svojevremeno su u texasu navatali budalu koja je priznala 20 i kusur ubistva, bio lud covek.
Njemu bilo lepo u zatvoru, jos pregovarao sa policijom, kad god prizna neko ubistvo uslovi ih nekom nagradom za sebe (neke olaksice u zatvoru)
Majmuni iz policije smisle da 20 i kisur neresenih ubistava prisiju njemu da bi izasli pred javnost da su kao resili
Ima ceo dokumentarac na netflixu, ogromna bruka za kompletnu drzavu bila

Ovi nasi izgleda uzeli fazon da prepisu
Ko zna sta su pregovarali sa ona dva idiota da priznaju da su kao oni.... Onda izadji pred javnost kao heroji koji su resili slucaj

Razmisljam kako jos uvek nisam pronasla tasnu sa dovoljno pregrada i dzepića.
Uvek mi treba vise, jer na kraju opet jedan deo bude ubacen u tasnu i stoji u glavnoj pregradi.
I onda preturam.

Pogotovo kad pocne leto, pa mi treba jos vise sitnica: flasica sa vodom, lepeza, naocare za sunce itd.

A sve mi treba. Papirne maramice, vlazne maramice, mala cetka za kosu, ogledalce, maskara, olovka za oci, labelo, cokoladica, zvake, fishermens friends, mali etui sa turpijom, makazicama, pincetom, hanzaplasti, krema za ruke, biber sprej, parfemcic, slusalice, novcanik, telefon, cesto i rezervne najlonke i ko zna sta jos.

Uvek mi treba vise, jer na kraju opet jedan deo bude ubacen u tasnu i stoji u glavnoj pregradi.
I onda preturam.

Pogotovo kad pocne leto, pa mi treba jos vise sitnica: flasica sa vodom, lepeza, naocare za sunce itd.

A sve mi treba. Papirne maramice, vlazne maramice, mala cetka za kosu, ogledalce, maskara, olovka za oci, labelo, cokoladica, zvake, fishermens friends, mali etui sa turpijom, makazicama, pincetom, hanzaplasti, krema za ruke, biber sprej, parfemcic, slusalice, novcanik, telefon, cesto i rezervne najlonke i ko zna sta jos.
Изгубила сам те код Фишерменс френдс :rotf:

Uh, dođoh sebi konačno od jučerašnjeg paklenog dana.
Prvo sam imala udes u Kneza M., neki lik se zakucao u taxi, a ta sve je kriv pandur koji je navodno regulisao saobraćaj. Uglavnom sam morala uzbrdo skroz do Nuklearne medicine i X noža što je trajalo skoro nepun sat. Kad sam konačno stigla sestra na prijemu krene da me ubeđuje da se vratim kući, pa dodjem opet u ponedeljak jer je gužva, kao da u ponedeljak neće biti gužve što je nemoguće. Uglavnom od 10h ja sam došla na red u 16 i 10h što je za mene pakao. Naravno nisam ponela nista sem vode, ludak.
Elem, ovo sto su zracili se smanjilo za 1cm, kontrola sa novim magnetnom za 3 meseca.
Jutros su me zvali da zapisom da mi je zakazan magnet za 7.08., i da putuju odgovara li mi termin. Sve sam im oprostila :)

I onda preturam.

Neseser mali za te drangilije, ja tako pakujem, taj neseser u torbu i onda ne mora pregrade da juris

Uh, dođoh sebi konačno od jučerašnjeg paklenog dana.
Prvo sam imala udes u Kneza M., neki lik se zakucao u taxi, a ta sve je kriv pandur koji je navodno regulisao saobraćaj. Uglavnom sam morala uzbrdo skroz do Nuklearne medicine i X noža što je trajalo skoro nepun sat. Kad sam konačno stigla sestra na prijemu krene da me ubeđuje da se vratim kući, pa dodjem opet u ponedeljak jer je gužva, kao da u ponedeljak neće biti gužve što je nemoguće. Uglavnom od 10h ja sam došla na red u 16 i 10h što je za mene pakao. Naravno nisam ponela nista sem vode, ludak.
Elem, ovo sto su zracili se smanjilo za 1cm, kontrola sa novim magnetnom za 3 meseca.
Jutros su me zvali da zapisom da mi je zakazan magnet za 7.08., i da putuju odgovara li mi termin. Sve sam im oprostila :)
Херој наш :heart:

Ne sudi knjizi po koricama...a danas je kupih samo zbog korica...🙂
Odavno ne vidjeh vedriji dizajn.
20240516_171336.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back