Hvala vam devojke drage, ali nije to do mog nekog junaštva nego prosto nemam drugi izbor, a razloga za život imam puno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste hrabrost kad se neko bori kao ti.Hvala vam devojke drage, ali nije to do mog nekog junaštva nego prosto nemam drugi izbor, a razloga za život imam puno![]()
U ordinaciji dok cekam gledam njihove reklame sa mojim fotkicama![]()

Uzas.Данас цео дан немамо воду, цео град... мењају неке вентиле. Ок, знам да то мора, захватили смо воду јер је уредно најављено, али цео дан![]()
I veceras da lunjas po gradu i iznad grada.Divan proljetni dan. Odoh da lunjam bar do podne.
Mi odosmo s decom do placa
Mi da radimo
Deca da se igraju
Prcemo rostilj
Ja spremila neku lepu salatu i kolac s jagodama

Лепо ти је пролетеоI mi danas grilamo.
Od kolaca sam spremila krempite. Salate razne, meso razno, imacemo goste.
Sad cu i halloumi da urolam u slaninu.
Jos u sredu smo dosli u vikendicu. U cetvrtak je bio praznik, pa smo i petak uzeli slobodno. Juce se malo vratili za Bec, jer smo bili pozvani na druzenje.
Danas je druzenje kod nas.
A sutra Dan majki, pa sa sveki i familijom, nas 14, idemo na izlet i rucak.
I prolete mi produzeni vikend.

Уф, грдан вам је председник...ми волимо што увек има шта да нам каже, значи стварно смо економски тигар, не као ви...I da pohvalim ovogodisnji Fest der Freude na Heldenplatzu. Divan koncert.
To jedan od retkih dana kada se predsednik Austrije obraca naciji, sto me direktno podsetilo na Vucica koji konstantno ima nesto da nam kaze. Pitam se da li postoji predsednik koji se cesce i duze obraca narodu od njega?!?
Ja Alexandera Van der Bellena vise od 2 godine nisam video na TV-u .I da pohvalim ovogodisnji Fest der Freude na Heldenplatzu. Divan koncert.
To jedan od retkih dana kada se predsednik Austrije obraca naciji, sto me direktno podsetilo na Vucica koji konstantno ima nesto da nam kaze. Pitam se da li postoji predsednik koji se cesce i duze obraca narodu od njega?!?
Prelijepo.I veceras da lunjas po gradu i iznad grada.
Vidi polarnu svetlost koju smo sinoc snimili. I to mobilnim.
Pogledajte prilog 1545683
Imam i jednu drugu ljubicasto-zelenu, Bec u pozadini, mnogo lepsa od ove, ali smo je vec okacili na jednom drugom mestu, pa da ne odajem identitet.
Ne postoji. On je jedinstven. U to ime, moki objasnioI da pohvalim ovogodisnji Fest der Freude na Heldenplatzu. Divan koncert.