- Poruka
- 17.475
A sad pišeš u polusnu?Ne spavamo.Ja cekam alarm za budjenje.![]()
Inače,opet mi se tv sam uključio noćas. Ne znam da promijenim šta sam greskom stisnula. Od sad ga iz struje cupam

Tačno je da daljinski nije za žene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad pišeš u polusnu?Ne spavamo.Ja cekam alarm za budjenje.![]()
Nije mi baš najjasnije jer je sin pre pola godine kupio stan kao prvu nekretninu i predao zahtev za povraćaj PDV (i stvari to je uradio notar). Stan je platio u kešu a taj iznos koji mu se odbija će se zaračunati kad stigne rešenje za plaćanje poreza pa neće platiti 90000 porez na kupovinu, nego nešto sitno. Ako pričamo o istoj stvari.Da li neko od vas zna koliko dugo traje povraćaj pdv - a za kupovinu stana? Za koliko vremena država vrati te pare?
Ako imate nekog ko je skoro kupovao stan i imao pravo na povrat pdv - a, molim vas pitajte za koliko je vremena dobio pare. Važno mi je.
Ma jok,budim se sat ranije.Izgleda da se kod mene sat vec pomjerio.A sad pišeš u polusnu?
Inače,opet mi se tv sam uključio noćas. Ne znam da promijenim šta sam greskom stisnula. Od sad ga iz struje cupam
Неки смо поприлично и одрадили, сад мало форума...Naravno da sad svi spavate,samo ja jadna moram da ustanem rano i da radim.![]()
to su neke paranormalne aktivnostiA sad pišeš u polusnu?
Ne znam da li pričamo o istoj stvari.Nije mi baš najjasnije jer je sin pre pola godine kupio stan kao prvu nekretninu i predao zahtev za povraćaj PDV (i stvari to je uradio notar). Stan je platio u kešu a taj iznos koji mu se odbija će se zaračunati kad stigne rešenje za plaćanje poreza pa neće platiti 90000 porez na kupovinu, nego nešto sitno. Ako pričamo o istoj stvari.
Tako je bilo pre par godina kad smo kupovali svekrvi stan.
Nisi,ja stalno sama to radim a uštede nigdje. Ni za kozmeticatrkuSama sam se farbala i izdepilirala. Sedim i razmišljam koliko sam uštedela.![]()
I meni je vise dosadilo farbanje.Ne prodje ni deset dana,a vec se vide sijede.Isto koristim lorealove farbe.Ja se nekoliko poslednjih puta farbam u svijetlo braon, to se vodi kao tamno plava na kutiji.
Loreal i Syoss farba su nemocne protiv sijedih.
Vec nakon dva pranja krecu da se bjelasaju, sada su vec sijede na zulufima skroz ogoljene
Ceo zivot jedem koske i kacamak..i sta sam ustedela?Sama sam se farbala i izdepilirala. Sedim i razmišljam koliko sam uštedela.![]()
Ja volim atmosferu,ali ne volim cijene.Ја се и шишам сама. Не волим атмосферу у фризерају и кад нажуљим врат приликом прања на ону ужасну ивицу.
Мрзим да се гледам у огледало док ми се мотају с маказама.Ja volim atmosferu,ali ne volim cijene.![]()
Имаш спреј у боји за израстке.I meni je vise dosadilo farbanje.Ne prodje ni deset dana,a vec se vide sijede.Isto koristim lorealove farbe.
Inace imam crnu kosu i ne mogu sebe zamisliti kao plavusu.Postoji li ikakvo rjesenje,da se bar poveca razmak izmedju dva farbanja?
I od mene.Значи, да од мене зависе, сви маникири, педикири, козметичари и фризери би цркли од глади.
Ne funkcionise kod mene,probala sam.Isto prije par dana kupih nesto kao sjenka sa spuzvicom za izrastak.Ofarba ti glavu,ali kosa i dalje sijeda.Имаш спреј у боји за израстке.
Ko zeli crno, ne vidim resenje. Loreal je slabasan, mozda neke trajnije farbe. To frizeri mozda preporuce.I meni je vise dosadilo farbanje.Ne prodje ni deset dana,a vec se vide sijede.Isto koristim lorealove farbe.
Inace imam crnu kosu i ne mogu sebe zamisliti kao plavusu.Postoji li ikakvo rjesenje,da se bar poveca razmak izmedju dva farbanja?
Ja i ne gledam.Мрзим да се гледам у огледало док ми се мотају с маказама.