Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колегиничин син се жени, каже да у оним ресторанима на Зрењанинском путу нема менија испод 50 еура по особи. У то је укључена музика, декорација, торта.
To onda i nije mnogo jer je pola veselja organizovano da se ne gnjaviš sa traženjem. Ostale torte donese familija, ostaje odelo, haljina i prstenje.

To do sada nisam čula da tako naplaćuju.
Na ovoj proslavi o kojoj sam pisala je večera po osobi 40€. Možda je bila muzika, ali nije bila samo za njih, nego je inače u restoranu. Torta nije bila, tortu je nosila slavljenica.
Hrana i piće, 40€ po osobi.
Ови не дозвољавају ништа да се донесе, све је њихово. Тако ми је речено.

Okej, samo nisam do sada čula da dekoracija i muzika ulaze u cenu menija. Torta da, ali ovo drugo nisam čula.
Тако ми је речено, а младима то одговара. Свакоме би. Е, сад, скупљи мени више пара, 50 евра је најјефтиније.

Ови не дозвољавају ништа да се донесе, све је њихово. Тако ми је речено.
Е, да, и сумњам да декорацију раде посебно за свакога, ту се ионако углавном свадбе одржавају, са музиком имају стални уговор, имају и свог фотографа, не можеш ти да бираш...

:lol: Dobro de vi meni sad recite da li je 100eur mizerno da dam i kovertu ili ne?

Evo i kako stoje stvari.
Vrlo rado bih prisustvovala toj svadbi. Jer ce tu biti ljudi koje nisam dugo vidjela.
Stvar je i tome sto placam Jos prevoz i smjestaj tu, i Jos po koji sitnicu. Znaci Jos oko 150eur.

To je vec 250eur ukupno

Zato vas pitam kolika je to cifra za kovertu tu kod vas.
Kod nas je to cifra koju dajemo bliskim prijateljima.
Rodbini ide vise.

:lol: Dobro de vi meni sad recite da li je 100eur mizerno da dam i kovertu ili ne?

Evo i kako stoje stvari.
Vrlo rado bih prisustvovala toj svadbi. Jer ce tu biti ljudi koje nisam dugo vidjela.
Stvar je i tome sto placam Jos prevoz i smjestaj tu, i Jos po koji sitnicu. Znaci Jos oko 150eur.

To je vec 250eur ukupno

Rodbini ide vise.
Mislim da je i 50e ok, ali ako si u situaciji da možeš vise i to je ok. Lepo se provedi, i nemoj sebi uskracivati ono što te raduje ako ikako možeš :ok"

Evo i kako stoje stvari.

To je vec 250eur ukupno

Rodbini ide vise.
100 je dovoljno i ne razmišljaj već se lepo provedi.

Evo i kako stoje stvari.

To je vec 250eur ukupno

Rodbini ide vise.
Ma nije mizerno. Dosta je.

Evo i kako stoje stvari.

To je vec 250eur ukupno

Rodbini ide vise.
Das koliko možeš,po meni 100 € je sasvim u redu.

Evo i kako stoje stvari.

To je vec 250eur ukupno

Rodbini ide vise.
За пар је 100 евра ок.

Da li neko od vas zna koliko dugo traje povraćaj pdv - a za kupovinu stana? Za koliko vremena država vrati te pare?
Ako imate nekog ko je skoro kupovao stan i imao pravo na povrat pdv - a, molim vas pitajte za koliko je vremena dobio pare. Važno mi je.
Nama je dva mjeseca trebalo da dobijemo resenje. Ali bilo je nekih peripetija sa bolovanjem sluzbenika, a jedini se time bavio (nije bitno gdje se kupuje nekretnina, nego gdje je registrovan investitor) Tako da je mozda procedura i brza

:rotf:
cekaj bre kako smo sa sporeta i multiprakrika spali na pekac za galete 🧐
jesi pito sta da nam kupis
jesam rekla sporet i multipraktik
jesi reko moze!
to sto si bio pijan te ne oslobadja odgovornosti! :zloca:
2023-03-09_100649.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back