Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih se pohvalila vec kod 5og:lol:
Kazem ja mom dragom sad to, on se slogirao :lol:
pri tom nisi u zatvorenom, nego one stepenice i skele koje idu uz to cudo, ima i lift popne te gore pa setas po skeli, sve na otvorenom
super je vazduh gore, tu jedino moze se dise, dole je pakao u krugu rafinerije, ja ne znam kako oni ljudi svaki dan tamo disu

pri tom nisi u zatvorenom, nego one stepenice i skele koje idu uz to cudo, ima i lift popne te gore pa setas po skeli, sve na otvorenom
super je vazduh gore, tu jedino moze se dise, dole je pakao u krugu rafinerije, ja ne znam kako oni ljudi svaki dan tamo disu
Zbilja je mnogo ali jeste lep osecaj
Podsetilo me na period kada sam dosta planinarila.. i taj prvi udah na vecoj nadmorskoj visini

Bukvalno ne postoji ništa na svetu da dobijem u zamenu za penjanje na tu visinu. Imam užasan strah od visine. Moj dever živi na 15 - om spratu, nema sile da priđem prozoru, ili, daleko bilo, izađem na terasu. :sad2:

Bukvalno ne postoji ništa na svetu da dobijem u zamenu za penjanje na tu visinu. Imam užasan strah od visine. Moj dever živi na 15 - om spratu, nema sile da priđem prozoru, ili, daleko bilo, izađem na terasu. :sad2:
Znam kapiram, mislim ja nemam fobiju od visine, ali imala sam neke druge i znam tu muku, razumem

Meni ovo zabavno ja sam ljubitelj extremnih situacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back