Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uuuuu super je. Viđala sam devojku kad sam išla na posao sa tako ofarbanom kosom ali teget je bila.
Crna kožna jakna sa nitnama, crne farke i duks sa kapuljačom, duboke cipele isto sa nitnama, kao lutka lepa.
Mladost i treba da isprobava sve i svašta, mada priznajem da ne volim tetovaže.
Друга опција је била тегет, ако не нађемо ову љубичасту.
Нека испробава, сви смо били млади. Мени се баш, баш свиђа.
А ја волим и тетоваже, мале, сићушне, изнад скочног зглоба, рецимо.

Заправо је тамнољубичасто, не види се најбоље, али да, није фора да офарбаш целу косу...
Lepo bas. Svojevremeno sam svašta isprobala što se kose tice (tetka mi je frizerka) tad jedino nije bilo tih ljubičasti, teget, ciklusa i ostale inače bi sigurni i takva bila...sve to mladost lepo nosi ❤️

Друга опција је била тегет, ако не нађемо ову љубичасту.
Нека испробава, сви смо били млади. Мени се баш, баш свиђа.
А ја волим и тетоваже, мале, сићушне, изнад скочног зглоба, рецимо.
To sam ja samo nabacila za tatue lični stav. Nek su klinci živi i zdravi i nek se igraju, ide im u opis posla. :super:

Odem u radnju i nagazim minjone, uzmem i brate bljak. Presladak mleven keks sa slojem preliva, sve isti ukus.
Za šta god se čovek uhvati prevara, stvarno nema smisla.
То са храном постаје озбиљна лутрија. Ја се зато држим познатијих произвођача, мада и они тону.

Svi muljaju na sve moguće načine. Zakidaju na težini, kvalitetu, na svemu samo da uštede, a naplate kao da je najkvalitetniji proizvod.
Ima jedno godinu dana kupim ja od neke žene pola kg kao sitnih kolača, kad ono....sve isto smuljana neka masa, u raznim oblicima, preliveno neki čokoladom, neki bilom masom, neki uvaljani u kokos i tako...posle 4 komada mi se smucilo, sve sam bacila. Od tad odem u poslasticarnicu na Brdu pojedem parče torte koje mi se u tom momentu dopadne i mirna. Od slatkiša iz prodavnice jedem samo Jafu, eventualno po nekad medeno srce, dok budu ok, ako se i oni pokvare, neću ni njih jesti.

Ima jedno godinu dana kupim ja od neke žene pola kg kao sitnih kolača, kad ono....sve isto smuljana neka masa, u raznim oblicima, preliveno neki čokoladom, neki bilom masom, neki uvaljani u kokos i tako...posle 4 komada mi se smucilo, sve sam bacila. Od tad odem u poslasticarnicu na Brdu pojedem parče torte koje mi se u tom momentu dopadne i mirna. Od slatkiša iz prodavnice jedem samo Jafu, eventualno po nekad medeno srce, dok budu ok, ako se i oni pokvare, neću ni njih jesti.
O da, takozvani sitni kolači, mleveni keks na sto načina. Da znaš da ću sutra otići i reći ovim u radnji. Znam, nisu oni pravili minone ali su ih naručili i prodaju ih, pa bar da izrazim nezadovoljstvo ako ništa drugo, da znaju da nisam skroz blesava jer svi ćute i ne reaguju.

Е, другари, цео дан сам са ћерком код фризерке.
Ја сам се само шишнула, све остало време моје дете је правило ово
Meni se mnogo sviđa. Pre skoro 20 godina sam imala slično, samo sa dužom kosom. Recimo od vrha ušiju donji deo kose sam bojila u neku sličnu ljubičastu, malo više kao boja vina, a gornji farbala u malo svetliju od moje boje. Volela sam to, ali posle sam počela da se farbam sama, pa je postalo neizvodljivo.

Meni se mnogo sviđa. Pre skoro 20 godina sam imala slično, samo sa dužom kosom. Recimo od vrha ušiju donji deo kose sam bojila u neku sličnu ljubičastu, malo više kao boja vina, a gornji farbala u malo svetliju od moje boje. Volela sam to, ali posle sam počela da se farbam sama, pa je postalo neizvodljivo.
Даа, то је то...мени никада није пало на памет да то радим, а баш је лепо.

• Podržavam
Reactions: Red
Е, другари, цео дан сам са ћерком код фризерке.
Ја сам се само шишнула, све остало време моје дете је правило ово
Pogledajte prilog 1475868
Bas me zanima kako ce se ponasati boja.
Drugarica je farbala vrhove u ljubicasto, ostra gusta kosa na duzi paz sisana, sa ljubicastim vrhovima. Mnogo lijepo je izgledalo. Ali je ta ljubicasta trajala svega par pranja i prelazila u crvenkasto. Vise farbi su probali i nije nijedna odrzala ljubicastu.

Da li stavlja blans za ovo ili se primi na prirodnu boju?
Skroz je kul fazon. Vidjala sam braon dole i plavkasto gore ali ovu kombinaciju ne.
Vjerovatno sjajno izgleda na boljem osvjetljenju, kad dodje boja do izrazaja

Bas me zanima kako ce se ponasati boja.
Drugarica je farbala vrhove u ljubicasto, ostra gusta kosa na duzi paz sisana, sa ljubicastim vrhovima. Mnogo lijepo je izgledalo. Ali je ta ljubicasta trajala svega par pranja i prelazila u crvenkasto. Vise farbi su probali i nije nijedna odrzala ljubicastu.

Da li stavlja blans za ovo ili se primi na prirodnu boju?
Skroz je kul fazon. Vidjala sam braon dole i plavkasto gore ali ovu kombinaciju ne.
Vjerovatno sjajno izgleda na boljem osvjetljenju, kad dodje boja do izrazaja
Искрено, немамо ни ми појма како ће се понашати.
Прво је ишао неки благи бланш, па колор шампон са капљицом фарбе.
Врв ће избледети, али да ли ће прећи у лила, што би било најпожељније, или у неку другу нијансу видећемо.
Јавићу како то иде, сада је предивно.
Ја сам јој рекла да су те боје јако захтевне, али била је спремна да преузме ризик.
Сликаћу и сутра на дневном светлу.

1704404489596.png

U 6 jutros koleginice javljaju ne dolaze bolesne su....kako su se lepo sinhronizovale da se razbole pa produze vikend :lol:
ja reko super taman cu biti sama
Sad se obukla i samo sto sam se za bravu uhvstila da izadjem iz stana zove me zmaj
Kaze ej ove bolesne, reko znam, je l imamo danas neke klijente, nemamo, je l imamo sutra, nemamo, odlicno sedi kuci odmaraj nemoj ni ti ici
:zelenko:

U 6 jutros koleginice javljaju ne dolaze bolesne su....kako su se lepo sinhronizovale da se razbole pa produze vikend :lol:
ja reko super taman cu biti sama
Sad se obukla i samo sto sam se za bravu uhvstila da izadjem iz stana zove me zmaj
Kaze ej ove bolesne, reko znam, je l imamo danas neke klijente, nemamo, je l imamo sutra, nemamo, odlicno sedi kuci odmaraj nemoj ni ti ici
:zelenko:
Pa eto pocastile te koleginice za Bozic.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back