pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.806
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па кад Кишна крије тајну...Nikad necu zaboraviti
90te, sredina, baka sakrila 500dm u neku knjigu. Ali ne zna u koju
Mi jedan ceo dan sve knjige povadimo, imala ih je na stotine, listamo i trazimo
Nikad nasle nismo![]()
Sta te briga, vidis koliko si bitnaJeste, ja sam kriva i što je propalo Rimsko carstvo, pffff.

Kome, Rimskom carstvu?Sta te briga, vidis koliko si bitna![]()

poreskoj upraviKome, Rimskom carstvu?![]()
![]()
![]()
![]()

Ajde odmori mi čekamo....nestrpljivo.Dođoh kuci, e ovo je bilo šetanje tamo, ovamo...moram malo da se odmorim pa pišem, što da se sama nerviram![]()
Dodjes mi 500dmKome, Rimskom carstvu?![]()
![]()
![]()
![]()

Pričaš s duhom iz doba rc, sori, čekaj da se reinkarniram u bogatog Japanca a onda te ič neću razumeti.Dodjes mi 500dm![]()

E ovako...odem jutros tamo, gužva kao da nešto dele džabe...ali ajde tu sam imala sreće, video me moj dr pa me prozvase 3-cu, dobih konzilijarnu odluku da se javim na konzilijum za X nož. Dodjem tamo i obradujem se kao vidi čuda nema nikog brzo cu ja to završiti. Međutim kaže sestra, dođite po ponedeljka do srede koji god dan hoćete ali obavezno ponesite CD. Rekoh nemam ja to, kaže idite tamo gde su vas snimili daće vam kad vide da je za nas. Aj u Urgentni, kad ne lezi vraže kažu nemaju oni CD, nego da idem da kupim pa će mi narezati. Onda ovako kljakava ajde čak do Opštine SV u knjižaru po to malo plastike. Onda muka kako da se vratim do Urgentnog kad ne mogu uzbrdo. Jedva iz 4og pokušaja ubefih jednog taxistu da me preveze do tamo. I taman pomislih eto i to će biti konačno gotovo za koji minut...e ne može danas nešto navodno koči štampač pa neka dodjem sutra izmedju 8 i 13h...Ajde odmori mi čekamo....nestrpljivo.

kad ovo neko kaže ja bi obesio sasjeko nožom
Bez reči sam. To je ono što me uvek izluđuje, em si bolestan, em moraš da se boriš s glupostima koje te umaraju više nego boleština.E ovako...odem jutros tamo, gužva kao da nešto dele džabe...ali ajde tu sam imala sreće, video me moj dr pa me prozvase 3-cu, dobih konzilijarnu odluku da se javim na konzilijum za X nož. Dodjem tamo i obradujem se kao vidi čuda nema nikog brzo cu ja to završiti. Međutim kaže sestra, dođite po ponedeljka do srede koji god dan hoćete ali obavezno ponesite CD. Rekoh nemam ja to, kaže idite tamo gde su vas snimili daće vam kad vide da je za nas. Aj u Urgentni, kad ne lezi vraže kažu nemaju oni CD, nego da idem da kupim pa će mi narezati. Onda ovako kljakava ajde čak do Opštine SV u knjižaru po to malo plastike. Onda muka kako da se vratim do Urgentnog kad ne mogu uzbrdo. Jedva iz 4og pokušaja ubefih jednog taxistu da me preveze do tamo. I taman pomislih eto i to će biti konačno gotovo za koji minut...e ne može danas nešto navodno koči štampač pa neka dodjem sutra izmedju 8 i 13h...![]()
Афро, може ли код тебе нешто да није на мишиће и на гурку?E ovako...odem jutros tamo, gužva kao da nešto dele džabe...ali ajde tu sam imala sreće, video me moj dr pa me prozvase 3-cu, dobih konzilijarnu odluku da se javim na konzilijum za X nož. Dodjem tamo i obradujem se kao vidi čuda nema nikog brzo cu ja to završiti. Međutim kaže sestra, dođite po ponedeljka do srede koji god dan hoćete ali obavezno ponesite CD. Rekoh nemam ja to, kaže idite tamo gde su vas snimili daće vam kad vide da je za nas. Aj u Urgentni, kad ne lezi vraže kažu nemaju oni CD, nego da idem da kupim pa će mi narezati. Onda ovako kljakava ajde čak do Opštine SV u knjižaru po to malo plastike. Onda muka kako da se vratim do Urgentnog kad ne mogu uzbrdo. Jedva iz 4og pokušaja ubefih jednog taxistu da me preveze do tamo. I taman pomislih eto i to će biti konačno gotovo za koji minut...e ne može danas nešto navodno koči štampač pa neka dodjem sutra izmedju 8 i 13h...![]()
Da smo u USA ovo bi se smatralo pretnjom smrću.kad ovo neko kaže ja bi obesio sasjeko nožom
Izgleda da neАфро, може ли код тебе нешто да није на мишиће и на гурку?
Mene naročito iznervira kad mi kažu, ne morate vi da dolazite, pošaljite nekog od ukućana ili komšija.Bez reči sam. To je ono što me uvek izluđuje, em si bolestan, em moraš da se boriš s glupostima koje te umaraju više nego boleština.
Jeste kako da ne, to sve nema svoj život pa jedva čeka da trči po lekarima za nekog drugog.Mene naročito iznervira kad mi kažu, ne morate vi da dolazite, pošaljite nekog od ukućana ili komšija.
Uuuuu super je. Viđala sam devojku kad sam išla na posao sa tako ofarbanom kosom ali teget je bila.Заправо је тамнољубичасто, не види се најбоље, али да, није фора да офарбаш целу косу...