- Poruka
- 121.870
Gospode bozeEkstra
moje drugarice startuju samo neki klinci devedesetih![]()
a drugarice su 80ih generacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospode bozeEkstra
moje drugarice startuju samo neki klinci devedesetih![]()

Да ниси дала некоме па заборавила?E pa čudo. Dobro se sećam da sam kupila ona dva dozera za tečni sapun, da sam jedan odmah počela da koristim, a drugi kao smestila u kupatilu u ono ormane ispod lavaboa, nema. I što nema tu, nego nema u celom stanu. Sve prevrnuh uzalud. Pa stvarno![]()
Ne, znala bi, nema veze neću da se opterecujem, sutra cu u povratku kući kupiti ponovo jednu, pa ona ako se pojavi dobro je, ako ne nikom nista.Да ниси дала некоме па заборавила?
Da, da, pojaviće se jednomTo ti je ono kada staviš na sigurno mesto... Sakriješ od samoga sebe![]()

Odrecituj ti pesmicu poigraj se đavole pa je opet vrati i naći ćeš je.Da, da, pojaviće se jednom![]()
Kad sam bila ljetos u Grckoj,u tom mjestu je bila crkva sa imenom sveca,neko cudno ime,meni nepoznato,kome kazu da se treba moliti kad hoces da nadjes stvar koju si izgubio.Ljudi koji su bili tu pricali su da to stvarno funkcionise.Odrecituj ti pesmicu poigraj se đavole pa je opet vrati i naći ćeš je.
Zašto to deluje ne znam al deluje.
Moja mama je imala običaj kad šije da izgubi iglu, toliko je volela šivenje, čak i dugmića.Kad sam bila ljetos u Grckoj,u tom mjestu je bila crkva sa imenom sveca,neko cudno ime,meni nepoznato,kome kazu da se treba moliti kad hoces da nadjes stvar koju si izgubio.Ljudi koji su bili tu pricali su da to stvarno funkcionise.
Pokusacu da nadjem ime sveca,sad si me podsjetila.![]()

Сестро, пиши, треба ми то као лебацMoja mama je imala običaj kad šije da izgubi iglu, toliko je volela šivenje, čak i dugmića.
Ubijemo se tražeći i ćale i ja, tepisi na podu ma nema šanse. Mama onda to izgovori i
igla se nađe. Uvek mi je bilo smešno ali brate deluje, deluje i na druge stvari ne samo
igle. Nije da je bila neka veštica iz Hogvorta, tetka je to primenjivala i na kokoške kad
odlutaju iz dvorišta, mada verujem da su se vraćale iz skitnje kad ogladne više nego
zbog ove mantre.![]()

Forum je nepresusni izvor saznanja...И зашто ми то нико до сада није рекао![]()
Daj tekst. Dva sata nešto tražim,zaturila u preseljenju,evo odustala. Možda sam i bacila. Da recitujem malo,možda se desi..Odrecituj ti pesmicu poigraj se đavole pa je opet vrati i naći ćeš je.
Da.Gospode boze
a drugarice su 80ih generacija?
Сестро, пиши, треба ми то као лебац
Ја кад оставим нешто на сигурно место, то више Бог отац не нађе, моји ми кажу Само немој да оставиш на сигурно место, требаће нам![]()
He to sigurno mesto je u mom slučaju bio krevet, znaš ono podigneš ležaj pa je ispod bila rupa za posteljinu.И зашто ми то нико до сада није рекао![]()

Gore je, odgovorila sam Afrojki.Daj tekst. Dva sata nešto tražim,zaturila u preseljenju,evo odustala. Možda sam i bacila. Da recitujem malo,možda se desi..
Sestra je kao mala zagledala strininu burmu. I ispadne joj u kauc, izmedju sedalnog dela i naslona za ruku. Strina videla tacno gde je upala.Ja sam izgubila naocare,u kuci.
Jos ih nisam nasla,iako je od tad bilo i generalno spremanje,krecenje...nema ih,pa nema.
A moja sestra je jednom izgubila lancic u kupatilu.Sve smo pretrazili i nema.
Posle par godina kad smo mijenjali radijator,nadjemo ga u radijatoru.
Znaci,nikad ga ne bismo ni mogli naci,da nismo mijenjali radijator.A ko jos mijenja radijatore kad ih jednom postavi.![]()
Као мој сестрић који је летос радио, од дела плате купио себи нови кревет, део трошкарио, а део као склонио тј. сакрио од себе и заборавио на паре.To ti je ono kada staviš na sigurno mesto... Sakriješ od samoga sebe![]()

Nekad stvari prosto ne mozes da nadjes,iako su ti pred nosom.Sestra je kao mala zagledala strininu burmu. I ispadne joj u kauc, izmedju sedalnog dela i naslona za ruku. Strina videla tacno gde je upala.
Okretali, tresli, rastavili kauc na kraju i burme prosto nema.
Prije nekoliko godina zove strina, podigli kauc da iznesu da bace i ispadne burma
Шта? Само тоOdrecituj ti pesmicu poigraj se đavole pa je opet vrati i naći ćeš je.

To je Dragačevo ne Hogvort bre, tamo je čarobni štapić veličine močuge.Шта? Само то
Ја мислила Горски вијенац неки...