Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda je zaboravila. Ja sam bila ubeđena da mi vozačka ističe u decembru ove godine, a ističe 03.03.
Tako meni zamalo istekla. Isticala mi je malo posle lične karte, pa sam tako pamtila. Ali kad sam otvarala radnju, morala sam da menjam ličnu kartu zbog elektronskog potpisa ranije. I nešto podpisivala detetu, pa mi trebala lična, slučajno vidim i odmah odjurim da predam za novu.

Otišli mi lageri na mašini za veš. Zaliveni su u kazanu, pa se menja sve, kazan, bubanj, lageri. To košta oko 15 hiljada, a mašina je stara skoro 6 godina. Ne isplati se, tako da ću morati da kupim novu. Još se i veliko dete razbolelo, začepljen, nos, grlo, uši, temperatura. Pre neki dan sam pala u neko blato kod majke i zatvore mi se vrata od auta preko ruke, pa me sad boli. Na poslu neki problem sa kotlom, koji će na proleće gazda zameniti kotlom na pelet. Početak godine, evo, ne znam, bogumi...
odradiš sve malere sada u komadu, posle si mirna

Zna li neko...ako pasoš važi do 14.1. ,da li i tog dana može da se putuje preko granice ?
Hr odnosni EU ti ne dopusta ukoliko je manje od tri mj rok vazenja
Carinik ti ne pregleda pasos i apsolutno nema veze sa putnim ispravama putnika
Granicna policija je tu nadlezna
Ali to opet moras pitati gran pol drzave u koju ides,ukoliko te upste tvoji puste da izadjes iz drzave
Uvjerena sam da nece moci
Savjet ,izvadi brzi pasos

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back