Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рефлекси баш имају везе са годинама, са 80 година потпуно трезан и концентрисан вози баш као пијана дилеја, или жена која се шминка, или надрогирани клинац.
А они пажљивији возе 20 на сат.
nije problem ako neko vozi sa 80 i napravi havariju...problem je u onome ko mu daje dozvolu posle lekarskog.

i ti sto voze 20 su najveci problem. idi u italiju pa vidi kako se vozi.

Ma ne, normalno je da sa 88 godina i roza papirnom dozvolom voza auto po gradu.
U stvari je prvo rekao da ima 78 godina pa se ispravio.

Mene je više zaustavljala saobraćajna policija po Subotici i putevima oko nje, nego po Bg-u (mislim da me nisu n jednom zaustavili :think: ).
Neregistrovanih i neispravnih vozila tamo kod tebe ima koliko voliš, plus ovakvi slučajevi.

Jel ima ovo negde da se kupi kod nas ?
Ili da li postoji mogućnost preko Amazona da se naruči u Srbiju ?
Screenshot_2023-12-29-17-16-57-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

nije problem ako neko vozi sa 80 i napravi havariju...problem je u onome ko mu daje dozvolu posle lekarskog.

i ti sto voze 20 su najveci problem. idi u italiju pa vidi kako se vozi.
Мислиш 20 на сат? Има и таквих давежа, али мени су већи проблем они који не схватају да имају 80 година и споре рефлексе, па зажде по путу а не могу да прикоче на време.
Идем и ја ка озбиљнијим годинама, кад више не будем сигурна у вид и рефлексе мислим да ћу ићи таксијем. И због себе и због других.

Мислиш 20 на сат? Има и таквих давежа, али мени су већи проблем они који не схватају да имају 80 година и споре рефлексе, па зажде по путу а не могу да прикоче на време.
Идем и ја ка озбиљнијим годинама, кад више не будем сигурна у вид и рефлексе мислим да ћу ићи таксијем. И због себе и због других.
Ja kad sam shvatila da više nisam sposobna za vožnju nisam produžila dozvolu. Doduše u tom momentu nisam imala auto ali rešili bi to da sam mislila sa mi je potreban. Mnogo je jeftinije kosta taxi kas bas moram, ostalo idem prevozom i ja mirna.

E, deco moja, ne znate vi kad dođu gastarbajteri, pa mašine besne, a oni pojma nemaju da voze jer u Wien idu na uban, skupa parking mesta, a i nema. Neki dan pokupili ženu na pešačkom, slomljena ruka i ne znam šta još...

Нашла сам 500 динара на тротоару.
e moram ovo ispričam
kada sam bio baš balavac prvi drugi razred sa mnom u odeljenju bio neki sladak dečko
uvek po trotoaru do škole pokupi dinar dva (koka kola u staklenoj flašici koštala dinar tada)
bio genijalac, učiteljicu par puta ispravio kad pogreši nešto iz te glupe matematike za prvi drugi razred
posle se iškolovo najstrašnije i bio vice president u goldman saksu
pa su mu se smučili pa je otišo od njih
tako da ti predviđam lepu budućnost : D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back