Sta su ustanovili,sta se u sustini desilo kad je imala one smetnje?Čekam da mi cera javi da su konačno izašle iz bolnice i šta je dr rekao. Znači nema dana bez neke nervoze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta su ustanovili,sta se u sustini desilo kad je imala one smetnje?Čekam da mi cera javi da su konačno izašle iz bolnice i šta je dr rekao. Znači nema dana bez neke nervoze.

Ima al ima i mamu, nemas sreceNego @Metla na vestici , reci ti nama ima li taj zetko tatkamislim ono da jednim udarcem ubijemo obe muve
![]()

Muziku imamo, svirao je u bendu preAfrо, muzika su vec finese
Cekajmo drugi dejt da vidimo jesu li leptirici tu.
Treci dejt metlo sestro vidi ovaj drugi dio
Pa cemo onda da afro bira muziku

Neki dan su joj radili kardiologa pregled i trebali je magnet krvnih sudova...ima neki urodjen "los" zalistak ne znam ni kako se to tačno laže, pa to nešto ne prebaci kako treba krv, a ima i neki blago prosoren krvni sud na mozgu isto od rođenja...imamo to svi verovatno samo nisu svakog tako pregledali. Od prilike biće sa nije ništa samo da se prati.Sta su ustanovili,sta se u sustini desilo kad je imala one smetnje?
Čuš nemam srece kO da si mi nesto novo reklaIma al ima i mamu, nemas srece
Mora da vidimo nekog ujku ili tako nesto

Naci cemo nekog useljivog rodjaka....Čuš nemam srece kO da si mi nesto novo rekla![]()
A cekaj ti zalisci se operisu masovno i uspesno sadaNeki dan su joj radili kardiologa pregled i trebali je magnet krvnih sudova...ima neki urodjen "los" zalistak ne znam ni kako se to tačno laže, pa to nešto ne prebaci kako treba krv, a ima i neki blago prosoren krvni sud na mozgu isto od rođenja...imamo to svi verovatno samo nisu svakog tako pregledali. Od prilike biće sa nije ništa samo da se prati.
8 dana se nisu okupile i oprala kose, u delom KCCg nema tople vode...katastrofa.
Ne, to će navodno s godinama doći sve na svoje...A cekaj ti zalisci se operisu masovno i uspesno sada
Jesu predlagali da operisu?
Injao ljudiiii
Moram da vam kazem nesto
Bila sam na prvom dejtu
I mnogo mi je bili lepo![]()
Odavno mi nije bilo ovako lepo na dejtu
Vidi se da je neka dobrica, mica je pravasladak je ko secer
Aha tako okNe, to će navodno s godinama doći sve na svoje...
Pa jes bas cu dva puta da se zajebemMa neki psiho, garant.
Фаћај то.E necete verovati, ali nasla sam premiju sto se posla tice, pazite sad, radi u firmi koja nabavlja robu za mek kfc i starbaksimport svih onih lepota od hrane za njih
Zenicu ga samo zbog toga
Plata odlicna, imovinsko stanje onako ali ima potencijala
ja mislim da ispunjava sve forumaske standarde![]()
Знаш шта, неке не преживе снаје дуго, само кажем...Ima al ima i mamu, nemas srece
Mora da vidimo nekog ujku ili tako nesto
znaci ti si za lapot?Malopre jedan deda od 88 godina izleteo na glavnu ulicu kolima i udario dečka na motoru.
Kaže, ne možete zvati policiju kad ja nemam važeću dozvolu i izvadi onu rozu, papirnu. Pored njega baba , navija da upali auto i ode. Ili da se nagode o međusobnom priznavanju krivice. A deda srušio momka i uništio mu motor. Pri tom išao iz sporedne ulice i nije ni zakočio.
Došla policija, sve navodi momka kako da priča i šta da radi. Kod nas u gradu više takvih metuzalema za volanom , nego na groblju.
Извини, али није ми пријатно кад око мене колима зује клинци који немају грам саобраћајне културе, ни старци који имају рефлексе мртве жабе.znaci ti si za lapot?

sto mi se izvinjavas nemam ja 80...samo sam konstatovao.Извини, али није ми пријатно кад око мене колима зује клинци који немају грам саобраћајне културе, ни старци који имају рефлексе мртве жабе.
Не осећам се више безбедно ни као пешак, ни као возач.
a sta sam to ja i po cemu se razlikujem od svakog ko ovde pise?Иди бре, Марлоне, тек сад видим коме одговарам![]()
Мислила сам да је један клиња који овде вечито нешто мудрујеa sta sam to ja i po cemu se razlikujem od svakog ko ovde pise?

Рефлекси баш имају везе са годинама, са 80 година потпуно трезан и концентрисан вози баш као пијана дилеја, или жена која се шминка, или надрогирани клинац.sto mi se izvinjavas nemam ja 80...samo sam konstatovao.
za tvoj info najvise ljudi zagine u saobracaju od nadrogiranih i pijaanih dileje i zena koje jednom ruko telefoniraju, drugom piju iz konzerve neko djubre a nogama pridrzavaju volan.... i sve to kad izlete iz sporedne ulice pa ukoce.
Па заборавио човек колико имаMa ne, normalno je da sa 88 godina i roza papirnom dozvolom voza auto po gradu.
U stvari je prvo rekao da ima 78 godina pa se ispravio.