Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta su ustanovili,sta se u sustini desilo kad je imala one smetnje?
Neki dan su joj radili kardiologa pregled i trebali je magnet krvnih sudova...ima neki urodjen "los" zalistak ne znam ni kako se to tačno laže, pa to nešto ne prebaci kako treba krv, a ima i neki blago prosoren krvni sud na mozgu isto od rođenja...imamo to svi verovatno samo nisu svakog tako pregledali. Od prilike biće sa nije ništa samo da se prati.
8 dana se nisu okupile i oprala kose, u delom KCCg nema tople vode...katastrofa.

Neki dan su joj radili kardiologa pregled i trebali je magnet krvnih sudova...ima neki urodjen "los" zalistak ne znam ni kako se to tačno laže, pa to nešto ne prebaci kako treba krv, a ima i neki blago prosoren krvni sud na mozgu isto od rođenja...imamo to svi verovatno samo nisu svakog tako pregledali. Od prilike biće sa nije ništa samo da se prati.
8 dana se nisu okupile i oprala kose, u delom KCCg nema tople vode...katastrofa.
A cekaj ti zalisci se operisu masovno i uspesno sada
Jesu predlagali da operisu?

Malopre jedan deda od 88 godina izleteo na glavnu ulicu kolima i udario dečka na motoru.
Kaže, ne možete zvati policiju kad ja nemam važeću dozvolu i izvadi onu rozu, papirnu. Pored njega baba , navija da upali auto i ode. Ili da se nagode o međusobnom priznavanju krivice. A deda srušio momka i uništio mu motor. Pri tom išao iz sporedne ulice i nije ni zakočio.
Došla policija, sve navodi momka kako da priča i šta da radi. Kod nas u gradu više takvih metuzalema za volanom , nego na groblju.

E necete verovati, ali nasla sam premiju sto se posla tice, pazite sad, radi u firmi koja nabavlja robu za mek kfc i starbaks :zaljubljena: import svih onih lepota od hrane za njih :zaljubljena:
Zenicu ga samo zbog toga :rotf:

Plata odlicna, imovinsko stanje onako ali ima potencijala

ja mislim da ispunjava sve forumaske standarde :rotf:
Фаћај то.

Malopre jedan deda od 88 godina izleteo na glavnu ulicu kolima i udario dečka na motoru.
Kaže, ne možete zvati policiju kad ja nemam važeću dozvolu i izvadi onu rozu, papirnu. Pored njega baba , navija da upali auto i ode. Ili da se nagode o međusobnom priznavanju krivice. A deda srušio momka i uništio mu motor. Pri tom išao iz sporedne ulice i nije ni zakočio.
Došla policija, sve navodi momka kako da priča i šta da radi. Kod nas u gradu više takvih metuzalema za volanom , nego na groblju.
znaci ti si za lapot?

znaci ti si za lapot?
Извини, али није ми пријатно кад око мене колима зује клинци који немају грам саобраћајне културе, ни старци који имају рефлексе мртве жабе.
Не осећам се више безбедно ни као пешак, ни као возач.

Извини, али није ми пријатно кад око мене колима зује клинци који немају грам саобраћајне културе, ни старци који имају рефлексе мртве жабе.
Не осећам се више безбедно ни као пешак, ни као возач.
sto mi se izvinjavas nemam ja 80...samo sam konstatovao.

za tvoj info najvise ljudi zagine u saobracaju od nadrogiranih i pijanih dileja i zena koje jednom rukom telefoniraju, drugom piju iz konzerve neko djubre a nogama pridrzavaju volan.... i sve to kad izlete iz sporedne ulice pa ukoce.

Poslednja izmena:
sto mi se izvinjavas nemam ja 80...samo sam konstatovao.

za tvoj info najvise ljudi zagine u saobracaju od nadrogiranih i pijaanih dileje i zena koje jednom ruko telefoniraju, drugom piju iz konzerve neko djubre a nogama pridrzavaju volan.... i sve to kad izlete iz sporedne ulice pa ukoce.
Рефлекси баш имају везе са годинама, са 80 година потпуно трезан и концентрисан вози баш као пијана дилеја, или жена која се шминка, или надрогирани клинац.
А они пажљивији возе 20 на сат.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back