Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1703629210274.jpeg

A @86bogomoljka ? Nema je od izbora čini mi se.
Одлучила је да напусти форум...неки ликови се тако појаве на Женама, направе хаос и онда их опет дуго нема, као да их неко плати за то. Али форумаши један по један одлазе.

Мислим да је више незадовољство укупном атмосфером, вођењем Форума, али боље да Боги то сама каже ако буде хтела.

Кад сам ја отишла, сећам се да су Жене данима окупирали опскурни ликови који су се појавили тад и никад више. Мени је то у том тренутку било превише.

Одлучила је да напусти форум...неки ликови се тако појаве на Женама, направе хаос и онда их опет дуго нема, као да их неко плати за то. Али форумаши један по један одлазе.
Svako odlučuje za sebe i bira šta mu prija. Za sve ostalo, bolje da ćutim, rekli mi da sam napametnija kad ćutim.

Мислим да је више незадовољство укупном атмосфером, вођењем Форума, али боље да Боги то сама каже ако буде хтела.
Sto se tice vodjenja Foruma,ne može niko od moderatora da snosi odgovornost za ono što neko piše niti može isti tren da reaguje kada se nešto napise. Ponesto se i preskoci. Sigurna sam da se na svaku prijavu reaguje.
Ljutiti se da nešto nije obrisano nakon 10 minuta,a nisi to prijavio je malo pretjerano.

• Podržavam
Reactions: Red
Sto se tice vodjenja Foruma,ne može niko od moderatora da snosi odgovornost za ono što neko piše niti može isti tren da reaguje kada se nešto napise. Ponesto se i preskoci. Sigurna sam da se na svaku prijavu reaguje.
Ljutiti se da nešto nije obrisano nakon 10 minuta,a nisi to prijavio je malo pretjerano.
Ja bih uvela opciju "moderator na dan", pa onda svi koji misle da mogu bolje i imaju neke ideje, budu na dan, pa opet, pa ko voli, može i duže ili zauvek.

Мени је то потпуно промакло, видела сам само Богин скриншот, врв је брзо обрисано.
Некима је задовољство да дођу, провоцирају, боцкају, некоме то досади па оде, неки се после и вратимо :lol:

Мени је то потпуно промакло, видела сам само Богин скриншот, врв је брзо обрисано.
Некима је задовољство да дођу, провоцирају, боцкају, некоме то досади па оде, неки се после и вратимо :lol:
Eto dokaza da može i meni da promakne.

Da su moderatori plaćeni, radili bi svoj posao bolje. Ovako vlasnicima super , džaba radna snaga. Koliko plate, u stvari ništa ne plate...dobro se i održava forum.
Ne treba niko ništa da plati,na to ne bih nikad pristala jer bih onda morala da radim kako neko naredi ovako radim po svojoj savjesti.
Problem je u tome što korisnici očekuju previše od moderatora,ne vlasnik. Ovo je neko nase zajednicko mjesto,svi ga zajedno uredjujemo. Šta mi se ne svidja,šta me vrijedja prijavim,preskocim,zavisnosti od mog trenutnog raspolozenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back