- Poruka
- 163.856
btw neki canetovi stihovi bi pasovali miletu kitiću. laka noć
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma,to je samo primjer kako je "sve po zakonu" kod drugih.Нисам нешто тужна што су им дали папире, а не растужује ме ни визна либерализација за становнике "Косова репубљик" .
Већ сад их, према пријављеним бројевима мобилних телефона, нема више од 500.000 доле.
Само нека им даје братски запад папире.![]()
Nije cula za grtalicu.Усрећила се са Канадом у пм.
Ma,to je samo primjer kako je "sve po zakonu" kod drugih.
Nije cula za grtalicu.![]()
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Па добро, не мора да није по закону.Ma,to je samo primjer kako je "sve po zakonu" kod drugih.
Тако су ми кумови отишли у Канаду 1991. И баш смо скоро нашли писмо и читали га.Niko i nije glasao ko nema prijavu boravka i licnu kartuNema sta drzavljanin bih da glasa na izborima za beograd i srbiju
Ajde onda da leskivcani glasaju za bg izbore
Nemojte se zajebavati, ko god nema prijavu boravka ovde nema sta da glasa i tacka, zabole me koje je nacionalnosti, ne zivis ovde i nema sta meni koja zivim ovde da se pitas ista
Ja se ne pitam za situaciju ni u bih ni u cg ni u norveskoj ni brate u cacku, pa molim da se i drugi ne mesaju
Ovo bre se vise ne zna ko koga jjebe i odakle
А као нису гласали?Nema sta drzavljanin bih da glasa na izborima za beograd i srbiju
Ajde onda da leskivcani glasaju za bg izbore
Nemojte se zajebavati, ko god nema prijavu boravka ovde nema sta da glasa i tacka, zabole me koje je nacionalnosti, ne zivis ovde i nema sta meni koja zivim ovde da se pitas ista
Ja se ne pitam za situaciju ni u bih ni u cg ni u norveskoj ni brate u cacku, pa molim da se i drugi ne mesaju
Ovo bre se vise ne zna ko koga jjebe i odakle
Ovaj moj primjer nije bio za drzavljanstvo,samo za obicnu turisticku vizu.Па добро, не мора да није по закону.
Свака држава има дискреционо право да ти неда своје држављанство чак и ако испуњаваш све услове.
Факат је да ми нисмо могли нигде да добијемо папире 90-их.
Осим за Канаду.
Знам доста људи из Босне који су отишли 90-их на конто ратом захваћеног подручја.
А из Србије се ишло ако су били мешовити бракови. С тим што су пролазили неке карантине, смештаје по неким логорима, тријаже и онда су их лагано пуштали међу, ваљда, цивилизован свет.Тако су ми кумови отишли у Канаду 1991. И баш смо скоро нашли писмо и читали га.
A cekaj prijavis se na bg a zivis u bjeljini ili sad lupamNiko i nije glasao ko nema prijavu boravka i licnu kartu
Pa to je isto ovo ko za limunadomА као нису гласали?
Па у мом земунском одбору, кад прођем поред врата им, чује се само јужњачки нагласак.
У Земуну!
Пред изборе 2016. год су их доселили на камаре, дали им послове у државним фирмама, увалили их у кредите и сигуран гласић.
У Земуну се врло ретко могло срести људи с југа.
Па да али доселили су их, конташ?Pa to je isto ovo ko za limunadom
Ne moze da mi to bude ok, nije ok
Batice zivi radi i placaj porez ovde, pa glasaj
A to sedenje na tri stolice da me manete s tim
Ama znam sta su radili i kazem ti isto sam protiv togaПа да али доселили су их, конташ?
Позапошљавали их по државном сектору.
А и по приватном. Ако хоћеш да ти функционише посао, само добијеш наредбу кога ћеш да запослиш и ко ће да ти чини управни одбор фирме који ниси имао до јуче.
Мени се структура комшилука променила за годину дана сасвим.
Хоћу да кажем, манипулише се на разне начине. А Србија се свела на београдски пашалук.
Da.Zasto ne bi mogla imati dvije prijave boravka,ako imaju na primjer nekretninu na dva mjesta.A ako imas nekretninu,placas i porez.Pored toga ima i onih koji studiraju ili rade i tamo su i ovamo.A cekaj prijavis se na bg a zivis u bjeljini ili sad lupam
Pa izvini imas prijavu boravka u dva grada? A zivis i radis u jednom? Ovaj drugi ti je sta? Turisticka destinacija? I ti se sad u ravni sa mnom koja ovde 36god placam porez pitas za to kako cu ja da zivim? Pa ne biva
Daj da ja glasam u nisu jer sam tako u mogucnosti
Nemoj me svatis pogresno ja ne pricam protiv tebe, nego mi nije ok da neko ko ne zivi ovde se pita kako cemo mi koji zivimo ovde da zivimo, pa hebem mu misa ne ide
Ona jeste. Da nije, vratila bi se. Imali su ovde stan, oboje fakultetski obrazovani, da im je u Kanadi bilo lošije nego u Srbiji, valjda bi se vratili.Усрећила се са Канадом у пм.
Sad kad bi nasla novine iz devedesetih ili dvijehiljaditih,naslo bi se stosta sto je tad bilo aktuelno i sto nije valjalo kod tadasnjih.
I odose oni,dodjose drugi..gori.
I za Vucica se,kad je prvi put bio izabran mislilo da ce biti bolji od prethodnih.
Izlazis li na izbore tamo?
Znas li ko je kakav od politicara?
I ovo je narod izabrao.Mozda je bilo namjestanja ali i ako jeste,opet je to narod takav,potkupljiv i korumpiran.Joj bre limune, jedno je da ne valja a drugo je ovo. Neuporedive stvari.
"Prebivalište je mesto u kome se građanin nastanio s namerom da u njemu stalno živi, odnosno mesto u kome se nalazi centar njegovih životnih aktivnosti, profesionalnih, ekonomskih, socijalnih i drugih veza koje dokazuju njegovu trajnu povezanost sa mestom u kome se nastanio".(Zakon o prebivalištu i boravištu, čl.3).Zasto ne bi mogla imati dvije prijave boravka,ako imaju na primjer nekretninu na dva mjesta.

A kad dođu ovamo iz neke Nemačke, Austrije, Švajcarske itd, gde isto imaju prebivalište jedno 11 meseci godišnje, jel moraju u policiju da prijave boravak kad dođu na urlap i na ferije? Samo pitam, moraju.Pored toga ima i onih koji studiraju ili rade i tamo su i ovamo.